HARIS SE POSVAĐAO SA RADOM, PRESPAVAO U HOTELU!

Otkako su snimili jedan, pa drugi duet, o Radi Manojlović i Harisu Berkoviću se neprestano priča.

U medijima se već dugo predstavljaju kao dvoje zaljubljenih, dok kruže i priče da su sve samo ne u vezi. Navodno, na prijedlog Saše Popovića koji je u njima prepoznao potencijal za dobru zaradu, plasirali su priči da su u ljubavnoj vezi. Njemu je to bilo posebno interesantno dok je Rada bila ugovorom vezana za „Grand“, ali i nakon njenog zvaničnog odlaska još uvijek je zanimljivo da se o tome priča s obzirom na to da je Berković i dalje dio „njegovog jata“.

I kada je jedan Harisov prijatelj našem saradniku iz Tuzle ispričao kako vrlo dobro zna s kim se zaista Berković viđa i da od priče o velikoj ljubavi između njega i Rade nema ništa, oboje su kako bi i dalje bili ubjedljivi sa pričom da su zajedno, počeli huškati novinare da se i dalje priča o njihovoj velikoj ljubavi.

Ovoga puta pozabavili su se radnjama iz aktuelnih sapunica pa je tako Haris, navodno, zbog velike ljubomore svojoj voljenoj čak razbio i mobitel!

I tako se priča da je Haris slučajno uzeo Radin telefon kako bi joj otvorio neke poruke jer je ona to tražila od njega. Kako bije bila u mogućnosti da ih sama pročita to je učinio Berković ali i vidio više nego što je trebao.

Ušao je u historiju poruka koju je dobivala s jednog broja koji nije bio nikako memorisan u telefonu. Bio je šokiran kada je pročitao kako joj se otvoreno udvara jedan muškarac tražeći od nje da odu na piće i pokušaju nešto učiniti kako bi ostali zajedno. Na neke od tih poruka Rada nije odgovarala, ali na većinu jeste pa je i Berkoviću postalo jasno da se poznaju puno duže nego što Rada tvrdi.

rada-manojlovic-haris-berkovic-minici-kratka-suknja-zabrana-foto-dragan-kad-1481841670-1059117

Uvjeren da ga vara s nekim drugim Haris je počeo ispitivati Radu otkad se dopisuje s tim muškarcem. Pokušala ga je ubijediti da ne zna o kome je riječ i da joj se prvi put slučajno javio te da s njim nikada nije obavila čak ni telefonski razgovor, ali joj Berković nije povjerovao.

Toliko ga je naljutila da je razbio njen telefon bacivši ga na pod. E, tada se još više „razbijesnila“ Rada koja mu je rekla kako je previše umislio da je bitan u njenom životu i da mu neće dozvoliti da uništava njene stvari pa ni mobitel koji je kupila svojim novcem.

Ljuti Haris je napustio stan u kojem zajedno borave kada su u Beogradu i tu noć prespavao u jednom motelu. Kasnije ga je Manojlovićeva zvala više puta ali joj se nije želio javiti. Tek sutradan ga je popustilo pa je otišao do stana i riješio problem.

expressmag.ba

Back to top button