NAKON OSVOJENOG PETOG MJESTA: Oglasio se i Mirza Delić!

Završena je još jedna sezona najpopularnijeg muzičkog takmičenja na našim prostorima “Zvezde Granda”,pokazalo i dokazalo da je Bosna i Hercegovina pravi rasadnik muzičkih talenata.Pobjednici 11 sezone “ZVEZDE GRANDA” su Aleksa Perović, kojeg je izabrao žiri i Riste Risteski, koji je osvojio srca publike.

Mirza Delić je završio kao peti u veliko finalu sa 15146 glasova publike.Nakon sto se strasti stišale Mirza Delić se zahvalio svojim fanovim:

“Eh dragi moji, nakon što se sve malo stišalo želim da vam se obratim jer osjećam veliku odgovornost prema svima vama koji ste slali sms poruke i za mene glasali. S obzirom da sam ja 7 dana prije nastupa u finalu svakodnevno pio antibiotike, bio bolestan rezultat mog nastupa je za mene zadovoljavajući, iako ja to znam puno bolje.

Temperatura mog tijela i temperatura u studiju mi jednostavno nisu dozvolile da vam se predstavim kao u prethodnim takmičenjima, bez greške i originalno. Jednostavno nisam mogao, nisam imao snage, a i moje grlo je jedva izdržalo napore, pogotovo teške i emotivne prve pjesme Oče moj. Dao sam sve od sebe, vjerujte mi.

Na kraju, da ne dužim previše, opet se beskonačno vama zahvaljujem, sms poruke i vaši glasovi su mi važniji i više ih cijenim nego one glasove “STRUČNOG” žirija. Njima isto hvala, ali vama najveće HVALA!

Bez vas ne bih bio to što jesam ? volim vas sve ???”

Izvor:Infosvijet.net

Back to top button