SRPSKA PJEVAČICA UHVAĆENA S DROGOM U STANU: Nakon hapšenja u zatvoru su joj tražili OVO!

Ema Lapin, bivša rijaliti zvijezda i pjevačica, nakon što je iz pritvora izašla poslije skoro mjesec dana, vratila se izlascima i karijeri. Ona za “Alo“ tvrrdi da joj je afera sa šest kilograma droge koja je pronađena u njenom stanu namještena i da joj je u ćeliji najviše nedostajao se*s.

SRPSKA PJEVAČICA UHVAĆENA S DROGOM U STANU: Nakon hapšenja u zatvoru su joj tražili OVO!

– Najviše mi je nedostajao se*s, ali ono čega nema, bez toga se može. Jaka sam ja, pa ne mogu da izdržim, tako da nije bilo problema. Morala sam da se naviknem na uslove tamo, dobila sam priliku da pričam sa mojima, ali bilo je trenutaka kada sam padala u očajanje i plakala, ali i kada sam se smijala. Prepoznali su me u zatvoru i tražili su mi da im dam autogram. Drago mi je kada me prepoznaju gdje god da sam, jer je moj obraz čist. Nisam ja prva, u zatvor dolaze poznati. Sve je to za ljude – kaže Ema.

 

Ona je priznala i da joj je pritvor donio i nešto dobro, a to je da sada zna ko su joj pravi prijatelji.

 

– Svaka opasna situacija čovjeka ojača. Naučila sam da prijatelje mogu da nabrojim na prste jedne ruke. Generalno se nisam razočarala u ljude, samo u neke koji su se predstavljali kao moji prijatelji. Moja porodica i pravi prijatelji su bili uz mene. Za sve njih je moje hapšenje bilo šok jer znaju da sam normalna i poštena osoba, da radim i borim se da sve stvorim sa svojih deset prstiju. ja zarađujem tako što pjevam i imam svoje firme, ali eto, prosto se desilo. To je bio trenutak nepažnje, ali ne mogu da pričam o tom dok se proces ne završi – kaže Lapinova.

 

Ema dodaje da je mnogim ljudima trn u oku zbog načina života i zarade, te da su joj takvi smjestili aferu.

 

– Ljudi zavide kada vide da imam dosta para i da sam sve pošteno stekla. To im je kao prst u oko. Poslije svega, dobila sam dosta poruka podrške, a na zlurade komentare se ne obazirem. Svi koji mi žele zlo samo nek su dalje od mene – poručuje pjevačica koju je čak i bivši dečko Marko Perović, sa kojim je bila u rijalitiju “Parovi“, isprozivao zbog svega što se dogodilo.

 

– Kada dođe vrijeme, svi će saznati da je u pitanju bila namještaljka, a to će se dogoditi ubrzo. Marka neću da komentarišem. Ne zanima me šta priča, želim mu sve najbolje, kao i svima koji me pljuju – kaže Ema koja sprema novu pjesmu sa Nidžom Blejom, a spot je snimljen na Maldivima.

(Srbija Danas)

Back to top button