Veliki teferič u Glodima kod Kamenice

Lijepa je zemlja daleka Švedska. Zna to dobro Mehmed Ademović. No, zna i to da dušu i srce ne može nigdje nahraniti kao u rodnom kraju. Baš nigdje. A njegov rodni kraj su Glodi, mirno i prelijepo mjesto smješteno nedaleko od Zvornika.

Danas je u svom rodnom kraju Mehmed organizovao teferič za sve podrinjce,naravno kao i uobičajno naši podrinjci su se odazvali u velikom broju.

Uzalud što je kiša padala nije uspjela pokvariti raspoleženje gostiju,naravno da atmosfera bude na nivou potrudila se i najpopularnija izvorna grupa RASPJEVANE MERAKLIJE,koji su svojim pjesmama i narodnim kolima napravili prelijepu atmosferu.Mehmed Ademović nam je takođe rekao da će se potruditi i organizovati što više ovakvih veselja.Organizovan je i turnir u malom fudbalu.

[Best_Wordpress_Gallery id=”29” gal_title=”Glodi teferic”]

Slike preuzete sa stranice M.Z.K.P

Ko nije posjetio ovaj kompleks neka to ne propusti,pored prelijepe prirode i rijeke Drinjače,restoran nudi vrhunske specijalitete,dječije igraone,fudbalski teren i mnoštvo drugih zanimljivosti možete da pogledate i isprobate na kompleksu kod Mehmeda u Glodima.

Video preuzet sa stranice M.Z.K.P
Izvor:Infosvije.net

 

Back to top button