Nevjerovatno: Stanija javno izvrijeđala Dragana Stojkovića Bosanca

Nevjerovatno: Stanija javno izvrijeđala Dragana Stojkovića Bosanca

Screenshot

Stanija Dobrojević se nakon dužeg boravka u Americi vratila sa dvije nove pjesme koje su već naišle na osude publike i javnosti. Pjevačica ponovo privlači pažnju javnosti i to uvredom! Naime, ova starleta je u intervjuu za Svet izvrijeđala člana žirija ”Zvezde Granda” Dragana Stojkovića Bosanca.

Bosanac je izjavio je da nema tih para da napiše pjesmu za Staniju, te da ona ne pripada muzičkom svijetu.

– A ko je to? Nešto nisam čula posljednjih godina njegove hitove i pjesme… Je l’ on uopšte nešto komponuje ili samo priča? Nek pravi ta svoja umjetnička djela za veliku muzičku zvijezdu, svoju kćerku Džidžu, za mene ne mora. Ja sam zadovoljna Damirom Handanovićem i Marinom Tucaković, kompozitorom i tekstopiscem koji rade za najveće zvijezde i još su u urbanom fazonu. Bosanac neka piše svojoj Džidži… Ja došla iz Amerike i sad treba da znam ko je tamo neki Bosanac, odgovorila je Stanija.

Objavljeno: 05. 07. 2017 – 22:01 Showbiz » Estrada AAATimesArial Screenshot Stanija Dobrojević se nakon dužeg boravka u Americi vratila sa dvije nove pjesme koje su već naišle na osude publike i javnosti. Pjevačica ponovo privlači pažnju javnosti i to uvredom! Naime, ova starleta je u intervjuu za Svet izvrijeđala člana žirija ”Zvezde Granda” Dragana Stojkovića Bosanca.  Bosanac je izjavio je da nema tih para da napiše pjesmu za Staniju, te da ona ne pripada muzičkom svijetu. – A ko je to? Nešto nisam čula posljednjih godina njegove hitove i pjesme… Je l’ on uopšte nešto komponuje ili samo priča? Nek pravi ta svoja umjetnička djela za veliku muzičku zvijezdu, svoju kćerku Džidžu, za mene ne mora. Ja sam zadovoljna Damirom Handanovićem i Marinom Tucaković, kompozitorom i tekstopiscem koji rade za najveće zvijezde i još su u urbanom fazonu. Bosanac neka piše svojoj Džidži… Ja došla iz Amerike i sad treba da znam ko je tamo neki Bosanac, odgovorila je Stanija.

avaz.ba

Back to top button