Sandra Rešić napokon uspjela: Golim fotografijama stigla do finala „Zvezda Granda“?

 S obzirom na to da je takmičenje prošlo i da je Sandra dobila šta je htjela, možda sada otkrije kome je slala ove fotografije

Sandra Rešić je napokon uspjela da se dočepa finala muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, kao i da potpiše ugovor sa ovom produkcijom i obezbijedi sebi kakvu – takvu muzičku karijeru.

I dok mnogi smatraju kako se Marija Šerifović svim silama borila za nju i gurala je sve do samog kraja, Sandra je ipak ostala u čudu kada je prošla u polufinale, a zatim i u finale. Zamjeraju joj na plaču i isceniranom iznenađenju, ali Rešić se ne obazire na priče koje kruže, a pogotovo ne na fotografije koje su prije nekoliko mjeseci procurile u javnost, a na kojima je gola.

Naime, ona se fotografirala samo u gaćicama i fotografije slala na nepoznatu adresu, ali su one ipak (ne)namjerno dospjele u javnost, a kada su je novinari kontaktirali kako bi prokomentirala iste, tada je kazala:

Molim vas, toliko toga drugog možemo da pisati, nemojte fotke objavljivati, to se neće svidjeti mojoj porodici, a ni ja nisam u tom fazonu. Sačekajte bar da završim sa takmičenjem, pa onda radite šta želite.

sandra-gola

S obzirom na to da je takmičenje prošlo i da je Sandra dobila šta je htjela, možda sada otkrije kome je slala ove fotografije i jesu li one zaslužne za samo finale.

euroexpresmag

Back to top button