Jelena Karleuša nakon posljednje sezone „Zvezde Granda“ NIJEDAN DINAR NISAM NAPLATILA SAŠI POPOVIĆU!

Jelena Karleuša važi za jednu od dama sa najboljim stilom na srbijanskoj estradi što je još jednom potvrdila, čak i na bazenu.

Naime, ona je otputovala u Tursku kod supruga, a odatle je sa fanovima podijelila vrele fotografije. Jelena je pozirala u tirkizno plavom, vrlo atraktivnom kupaćem kostimu i to sa više strana, kako bismo vidjeli da je njeno tijelo perfektno.

A, Karleušu očekuje radno ljeto jer je poslije punih pet godina konačno objavila dvije nove pjesme, koje će promovirati širom Balkana. U finalu „Zvezda Granda“ publici je prezentirala duete sa Acom Lukasom i bugarskim pjevačom Azisom, a prve reakcije su više nego dobre.

karleusa-turska2

– A šta ste drugo očekivali (smijeh). Pjesma sa Acom je mračna, pomalo depresivna i kao takva odlično ide uz nas dvoje. Pogotovo uz Lukasa – priča na početku Jelena.

Na pitanje da li tako mislu zbog aktuelnih priča po kojima se razvodi njen kolega, Jelena odgovara:

– Ja sam sigurna da se Aca neće razvesti. Mislim, nije lud da to uradi. Ljudi čine greške, ali greške se i praštaju. Moj savjet, ne samo Aci i drugim kolegama nego svim ljudima, jeste da čvrsto drže svoj život u rukama. Ako ga bar nakratko ispustite, onda neće biti dobro.

Azis, bigarski pjevač, je po njenom mišljenju najbolji umjetnik na ovim prostorima. To je jedan od razloga zbog čega je s njim snimila duet.

– Nestvarno je talentovan i njegov glas je baš odgovarao pesmi „Ostavljam te“, koju smo zajedno otpjevali. Inače, pjesma je namjenjena ljudima koji neće više da se skrivaju, koji žele da pokažu svoje ja. Tu mislim na ljubavnike, preljubnike, pripadnike gej populacije. Ma svako će se pronaći u toj pjesmi – nastavlja „Mala od skandala“.

Sudeći i po ranijim najavama Saše Popovića, Jelena će ostati član žirija „Zvezda Granda“ i u novoj sezoni – od septembra.

– Meni je Saša Popović pružio ruku u trenutku kada sam trpjela sveopći medijski embargo, pravi linč. On je bio dovoljno hrabar da vjeruje u mene, a ja od njega nisam ništa tražila osim da mi vjeruje. Napravili smo najgledaniji šou, koji sam radila dvije godine iz čisto prijateljskih razloga – nastavlja ona.

sasa-popovic

Za svoj angažman u žiriju nije, tvrdi ona, dobila ni jednog dinara… niti je tražila.

– Nijedan dinar nisam naplatila, niti namjeravam. Ja sam to uradila jer sam znala da cijenim Sašu kada me je podigao sa dna, kada su mi svi okrenuli leđa. Ispostavilo se da nije pogriješio. Voljela bih da nijedan moj kolega ne prođe ono što sam ja, jer bi malo ko imao šansu da se ponovo rodi kao ja. Nemaju svi mogućnost da budu u „Zvezdama Granda“ – iskrena je Karleuša.

Sa Viki Miljković često se svađala u emisijama. To ne znači da je mrzi, nastavlja Jelena.

– Vikica je superkul osoba. Ona je bila moja komšinica na Bežaniji, znamo se dobro. Ja sam nekad znala da pretjeram zbog šou-programa i gledanosti, mada stvarno zna da izazove i dira u nerv. Ali ja to njoj zaboravim poslije svakog snimanja – priča Karleuša.

Demantira da je poslije nedavne operacije njeno zdravlje još uvijek kritično. Također, ne hvali se da je smršavila. Čak više, iskrena je, malo se i udebljala.

karleusa-turska1

– Ma gdje sam smršala, griješite. Moja kilaža je ista, bar tako pokazuje vaga. Ja bih voljela da smršam, stalno sam na nekoj dijeti, ali je sve bezuspješno. Sklona sam gojenju, volim tijesto, pikantnu hranu, kinesku kuhinju. Nikada nisam bila neko ko se odriče bilo čega u životu. A još kad na to dodate da nisam umjerena, onda nastane haos. Možda smršam zbog ovih vrućina ili zbog toga što se mučim oko novih pjesama i zbog svakodnevnog stresa – zaključuje ona.

Marija mi je i brat i sestra

– Anu Bekutu smatram svojim iskrenim prijateljem, a Aca Lukas je moj brat. Naravno, Marija je i brat i sestra (smijeh) – kaže ona odgovarajući na pitanje s kim će se od kolega družiti ovog ljeta.

Traže se da slikaju sa mojom kćerkom, a ne sa mnom

Jelena redovno objavljuje klipove sa svojom mlađom kćerkom Nikom Tošić, koja je postala prava zvijezda. Snimci na kojima je pjevačicina nasljednica postali su hit na internetu, a Nika je stekla brojne fanove na društvenim mrežama.

– Nika je prirodna pred kamerama, to su mamini geni. Nema još ni osam godina, a nevjerovatno je koliko je duhovita. Ona se čak šali na svoj račun, i na račun svoje kilaže, jer je buckasta. To je toliko slatko da ljudi, kada nas zaustave na ulici, traže da se slikaju s Nikom, a ne sa mnom – otkrila je Jelena.

expressmag.ba

Back to top button