LUKSUZ BEZ POKRIĆA Ove zvezde grcaju u kreditima!

Mnogi poznati obratili su se bankama za stambene kredite, koje teško otplaćuju.

Ceca Ražnatović

Ceca Ražnatović u vili na Kipru, Foto: Instagram/craznatovic_official

Dok se pojedine zvezde sa domaće javne scene po svaku cenu trude da žive na visokoj nozi, dotle je sve više onih koji sve što zarade – daju bankama, ponajviše da bi rešili stambeno pitanje!

Zbog ove fotografije Sonju uporedili sa Dženifer Lopez!

Ovakva sudbina nije zaobišla ni najveće srpske zvezde. Tako se Ceca Ražnatović obratila banci kada je 2006. godine odlučila da kupi kuću od 400 kvadrata na Kipru, koja joj, doduše, možda nije bila neophodna pored vile koju ima na Dedinju, ali je zato veoma zgodna!

Ona je dvojnica Džulije Roberts!

– Podigla sam kredit najnormalnije i otplaćujem ga svakog meseca – bilo je jedino što je pevačica pre nekoliko godina rekla na ovu temu, ne želeći da otkrije ni koliko je novca pozajmila od banke, niti koliko će dugo otplaćivati kredit.

Vlado Georgiev

I on u dugovima: Vlado Georgiev, Foto: M. Milanković

Pozajmice nisu strane ni Vladi Georgievu, koji je pre pet godina otkrio da se, poput većine građana Srbije, bori sa ratama za kredit.

Ana Cakić se oglasila porukom i provokativnom fotkom!

– Baš kao i svaki normalan čovek koji ulaže u svoj posao i ja grcam u kreditima – požalio se svojevremeno Vlado na društvenim mrežama, ali nije želeo da precizira o kolikom kreditu se radi.

Goca Tržan i Raša Novaković

Kredit joj je omča oko vrata: Goca Tržan, Foto: Milan Ilić

A pre tačno deset godina pop pevačica Goca Tržan i njen tadašnji suprug Ivan Marinković obratili su se banci za pozajmicu kako bi kupili stan u Mirijevu. U međuvremenu, par se razveo, a teret isplate rate u švajcarskim francima za kredit pao je samo na Gocu.

Ćerka Viktora Trocikog “pozira” ispred murala!

– Kada sam podigla kredit za stan, mesečna rata mi je bila 570, a sada je 800 evra! Niko nije očekivao da će za samo nekoliko godina gotovo duplirati vrednost. Kredit mi je postao omča oko vrata – ispričala je svojevremeno pevačica.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Zarobio ih stambeni kredit u švajcarcima:Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, Foto: Rajko Ristić

Sličnu sudbinu doživeli su i Sloboda i Vojin Ćetković, koji su pre deset godina postali vlasnici nekretnine u Novom Beogradu, koja je kupljena od kredita u francima.

Pogledajte novu frizuru Jelene Karleuše!

– Bukvalno sve što zaradimo odmah dajemo banci. Imamo zaista veliki problem koji nas pritiska neopisivo. Blago rečeno, ne znamo kako da se iščupamo. Ma strašno je sve to i teško je za priču – rekla je nedavno glumica, kojoj je početna rata kredita zbog porasta kamate u švajcarskoj valuti vremenom duplirana.

 

Dižu kredit i za pesme!

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac, Foto: Dejan Briza

 

Pop zvezda Nataša Bekvalac dobila je od banke pozajmicu od 20.000 evra kako bi pokrila sve troškove vezane za snimanje albuma „Original”. Sličnu odluku donela je i pre nekoliko godina, kada se obratila banci za pozajmicu kako bi isplatila pesmu. Osim nje, kredit za album podigla je i Katarina Živković, koja je pozajmila istu sumu novca kao i Bekvalčeva. – Planirala sam da objavim singl. Međutim, kada sam otišla kod kompozitora, svidelo mi se mnogo više pesama … Dugo sam razmišljala, pa sam rešila sve da ih kupim. Zna se da pesme nisu jeftine, a ja sam kupila čak osam – rekla je svojevremeno Katarina.

Poznat je slučaj i pokojnog glumca Milorada Mandića Mande, koji je zbog kredita u visini od 79.000 švajcarskih franaka morao da radi i po pet poslova kako bi otplatio dug banci.

– Uz ratu kredita treba platiti još sto stvari, struju, infostan, telefon, kablovsku i sve ostalo. Banke nas pljačkaju sa enormno visokim kamatama i tome se mora stati na kraj – rekao je tada glumac.

A „dužničko ropstvo” zbog kredita u švajcarcima i nemogućnost da izdržava šestočlanu porodicu svojevremeno je nateralo prvaka Narodnog pozorišta Nebojšu Dugalića da zatraži iseljeničku vizu za Kanadu.

Pokazala seksi telo:  Goga Sekulić

Goga Sekulić, Foto: instagram

Goga Sekulić suočila se pre nekoliko godina sa ozbiljnim problemom kada joj je banka zbog neisplaćenih rata kredita poslala rešenje za iseljenje. Pevačica je tada potražila pravnu pomoć.

– Angažovala sam advokata jer sam polovinu kredita već otplatila. Ako mi oduzmu stan, moraće da mi vrate polovinu novca – rekla je tada Goga.

Marija Veljković sa suprugom

Proširili porodicu i životni prostor: Marija Veljković sa suprugom, Foto: Mitar Mitrović

Najnoviji primer zabeležila je dugogodišnja voditeljka „Slagalice” Marija Veljković, koja je nakon rođenja trećeg deteta odlučila da proširi životni prostor, te je bila prinuđena da se obrati banci za stambeni kredit.

Alo.rs

Back to top button