Ova je djevojka zavela katoličkog svećenika u Modriči pa ga ucjenjivala.

  1. DETALJI NEZAPAMĆENOG SEKS SKANDALA: Ova je djevojka zavela katoličkog svećenika u Modriči pa ga ucjenjivala.

Tag prijatelja koji ne bi mogao odoliti seksu sa Saškom.

U javnost su procurili novi detalji nezapamćenog seks skandala koji potresa Katoličku crkvu u Bosni i Hercegovini, nakon što su tri osobe uhapšene i pritvorene zbog sumnje da su snimcima seksa ucjenjivale svećenika I.K. iz Modriče i od njega naplatile oko 250.000 KM da se snimci ne objavi.

Za ucjenu su osumnjičeni Aleksandar Vasiljević i Saška Kovačević iz Doboja te Milo Joksimović iz Modriče. Vasiljević i Kovačevićeva uhapšeni su 16. avgusta u akciji “Steroid”, koju su proveli inspektori Uprave kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske i PU Doboj, a u nastavku akcije 28. avgusta uhašen je i Joksimović.

21-godišnja Saška svećenika je upoznala dok je još bila maloljetna, a nakon što se s njim sprijateljila, od svećenika je tražila da joj posudi 7.000 KM. Već tada mu je predlagala da stupe u ljubavnu vezu, što je on odbio, saznaje portal Novosti.

Svećenik je Sašku, navodno, sve vrijeme njihovog poznanstva pokušavao izvući iz lošeg društva u koje je ona upala. U izjavi, koja je opisana u prijedlogu za određivanje pritvora Saški Kovačević i njezinom dečku Aleksandru Vasiljeviću (27) iz Doboja, bosanskohercegovački svećenik, I.K. je šokirao detaljima o njihovom odnosu.

Rekao je tako da je ona, kad je navršila 20 godina, rekla da ga voli i da s njim želi seks.

Preuzeto sa fb.Crna hronika BiH/infosvijet

Back to top button