Azmir Husić je ovim potezom ponovo oduševio cijelo Podrinje, pogledajte šta je odlučio učiniti za svoj narod…

Prvi čovjek Sloge iz Simin Hana, Azmir Husić ponovo je cijeli region ostavio bez teksta, naime on obavještava i poziva sve one koji žive u Podrinju da se učlane u navijačku grupu ”Divizija” to je poznata navijačka grupa kluba iz Tuzle.

 

Foto Klix.ba A.Husić

Dakle svi oni koji žele ići bilo da su iz Opštine Bratunac,Srebrenica,Zvonik,Vlasenica i Milići, a sve troškove će snositi klub iz Simin Hana, od prijevoza, karti, navijački rekvizita i sličnog. Naredna utakmica se igra 1.oktobra u Simin Hanu i Azmir kao predsjednik ovog kluba, poziva sve svoje podrinjce da se jave ovom čovjeku Eniz Merdzic (065-016-376) radi detaljniji informacija i svega onoga što je vezano za ovo predivno dijelo.

Azmir Husić je veliki ambasador podrinja, iza njega stoji bezbroj projekata koje je realizirao u ovom dijelu Istočne Bosne. Nakon velikog uspjeha sa  fudbalskim velikanom FK Sloboda, Azmir sada stoji iza novog prvoligaša i kako je najavio cilj ove sezone je ulazak u Premier Ligu, gradnju stadiona sa najvećim evropskim standardima i to u rekordnom periodu. Dakle ne propustite,a pogotovo se odnosi na omladinu koja živi u Bratuncu i okolini, imate priliku gledati sve domaće utakmice budućeg velikana bh.fudbala Sloge iz Simin Hana. 


S poštovanjem.

Mehmedović Muradif 

Izvor:Infosvijet.net

Back to top button