Popularni pjevač Mujče Durić obradovao povratničku djecu u Podrinju

Popularni pjevač rodom iz Vlasenice (Durići), Mujče Durić već dugi niz godina nastupa širom Evrope. Iza njega stoje mnogobrojni hitovi, ali iako s prebivalištem u Švicarskoj, ovaj mladić ne zaboravlja odakle dolazi i kako ističe često posjećuje Bosnu i Hercegovinu, a pogotovo svoje podrinje i rodnu Vlasenicu.

 

Mujče Durić u Osnovnoj Školi Osat

Imali bi smo kad pisati puno toga o ovom mladiću, ali mi želimo da vam dokažemo o kakvom se humanisti radi, naime Mujče je do sada obavio bezbroj humanitarni koncerata, ali jučerašnji potez oduševio je sve one koji ga prate i vole. Uz pratnju zvaničnika osnovne škole u Srebreničkom povratničkom mjestu ”OSAT” jučer je obradovao djecu vrijednom donacijom u vidu školskog pribora,opreme i ostali potreba učenika. Mi apelujemo da mnogi slijede primjer Mujčeta Durića i na bar neki način olakšaju muke djece, koji se bore kao lavovi u ovako teškim uslovima, kada im niko osim dobrovoljni humanitaraca ne želi pomoći.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=728284827356904&id=100005261806963

Mi kao administracija portala Infosvijet.net mu se zahvaljujemo i želimo mu puno sreće i zdravlja i uspjeha  u njegovoj već uspješnoj muzičkoj karijeri,

Autor : Mehmedović Muradif

Back to top button