Mujče Durić je pjesmom o sinu rasplako cijeli region, poslušajte novu pjesmu pod nazivom ”Nasljednik”.

Mujče Durić važi za jednog od najtraženijih estradnih umjestnika u dijaspori i Bosni i Hercegovni, jedna veoma pozitivna i komunikativna osoba je ovaj naš podrinjac, koji dolazi iz mjesta Durići kod Vlasenice, a stalno prebalište mu je u Švicarskoj (NE). Do sada je izdavao veliki broj HITOVA, ali nijedna nije dotakla srce publike kao pjesma pod nazivom ”Nasljednik” koja je posvećena svima onim koji imaju i žive za svog sina. U nastavku poslušajte pjesmu koja izaziva suze na oči, jer u njoj će se pronaći svi oni koji imaju sinove i žive za njih.

Da je Mujče stvarno toliko dobar pjevač i dobra osoba, govori nam informacija o tome da je njegov muzički kalendar skoro popunjen za cijeli godinu, a jedan od naredni nastupa ima već sada 14.oktobra, kada nastupa na jednom velikom bosanskom sijelu, a nakon toga na red dolazi Freiburg (Njemačka) 21.oktobra, gdje nastupa sa jednom od najvećih zvijezda estradnog neba Tanjom Savić.

Mujče se do sada odazivao i svakom humanitarnom kocertu, a nedavno smo pisali i od jednom odličnom gestu, naime Mujče je prije nekoliko sedmica posjetio jednu od osnovni škola u zaboravljenoj Srebrenici, u mjestu Osat te mališane nagradio sa poklonim i priborom neophodnim za školovanje, mi apelujemo na sve one koji su imućni da slijede primjer ovog našeg zlatnog Podrinjca.

 

Izvor : Infosvijet.net

Back to top button