ONA JE PRED RAZVODOM: ACA LUKAS UHVAĆEN SA UDATOM KOLEGICOM…

Aca Lukas i atraktivna pjevačica su uslikani sami u njegovom autu, u četiri sata ujutru. Anonimni momci su fotografisali Lukasa i Katarinu Kaju Ostojić zajedno, a fotke su željeli da prodaju jednom nedjeljniku.Pjevačica je sada u strahu da te slike ne vidi njen suprug Džunior Džek, međutim, kako stvari stoje, Kaja i di-džej su i bez ove afere pred razvodom, prenosi “Star”.Naime, pop zvijezda već mjesecima na Instagramu ne objavljuje slike sa svojim mužem i niko ih već dugo nije video zajedno. Dobro upućeni kažu da u njihovom braku više ne cvjetaju ruže i da im ovaj novi skandal nikako nije trebao.

-Kaja je te noći bila u restoranu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Bili su u većem društvu. Ona, Aca Lukas, Aco Pejović… Tačno je da je ona tokom noći bila izuzetno prisna sa Lukasom. Smijali su se, on je prosipao neke fore, a ona se ponašala kao šiparica – kažu oni koji su se zatekli te noći u lokalu. Svima je bilo čudno kada su njih dvoje zajedno napustili restoran.

– Poslije nekoliko čašica više, ustali su i zajedno napustili restoran, a ona je sjela kod njega u auto. Od tada im se gubi trag. Da li ju je on samo odvezao kući ili su završili negdje zajedno, to niko ne zna – kaže izvor.Lukas nije želio da komentariše ovaj susret, a Kaja je izjavila da su samo drugovi.

– Jeste, bila sam tamo, ali mi nismo bili sami, već u velikom društvu. Tačno je da me je Aca poslije odvezao do mog stana u Zemunu, a gdje je on poslije otišao zaista ne znam. Ne vidim šta je čudno u tome, mi se dugo poznajemo i nemojte sada da pravite senzaciju od toga, jer je nema. Zar drug ne smije da me poveze do kuće, ne razumijem šta je tu strašno? – pravdala se pjevačica.

expressmag.ba

Back to top button