Mourinho potvrdio: United dobija tandem iz snova

Mourinho potvrdio: United dobija tandem iz snovaIzvor: AFP

Zlatan Ibrahimović u potpunosti se oporavio od povrede, i da će konkurisati za duel sa Newcastleom.

Iako je ranije predviđeno da neće igrati do januara, on se u 36. godini uspio oporaviti od preloma križnih ligamenata koljena, a spreman je da istrči na teren.

Ono što je još važnije, Žoze Murinjo je najavio mogućnost da Romelu Lukaku i Zlatan zajedno igraju u tandemu.

“To je veoma lako. Dobri igrači uvek mogu da igraju zajedno. Problem je kada u timu nemate dovoljno dobre igrače, ali sada mi je lako da ih uparim obojicu. Naravno da razmišljam o tome. Ipak, treba da sačekamo, Zlatan treba da se vrati u formu, da povrati samopouzdanje, ali ne sumnjamo u njega. Sada je pokazao kakav poseduje karakter, svi su prognozirali da se neće vratiti pre Nove godine, a sada je polovina novembra”, rekao je Mourinho.

Dobre vijesti za United ne prestaju da stižu. U konkurenciji su i Paul Pogba, te Marcos Rojo – čime Portugalac najavljuje pakleni tim Uniteda u nastavku sezone.

“Konačno mogu da pričam o Paulu, pošto se on konačno vratio. I vi ste mogli jasno da vidite kakav je Manchester bio prije i poslije njegove povrede. U našem sistemu se osjeti kada igramo bez igrača poput Pogbe, jer on ima ogroman uticaj. Sa Pogbom ili bez njega, jednostavno nije isto”, istakao je trener Crvenih đavola.

Meč Manchester United – Newcastle na programu je u subotu u 18.30.

N1

Back to top button