LUNA SE GUŠI U SUZAMA: Sloba je ISTI tata Gagi! To je moj otac radio, neću mu OPROSTITI! (VIDEO)

Sloba Radanović i Luna Đogani imali su veoma burnu noć, bilo je i s*ksa, a sve se veoma loše završilo. Nakon što
su se Luna Đogani i Sloba Radanović posvađali zbog Nikole Arsića, njihova prepirka nastavila se i u kući. Sloba je tokom svađe udario iz sve snage rukom o sto i polomio ruku, a kada je Luna pobjegla u kuću, on je krenuo za njom.

Sloba je počeo da viče gledajući u kamere, tražeći da mu se dovede doktor, a onda je u spavaćoj sobi nastavio da se svađa sa Lunom.

– Polomio si ruku, idi sredi ruku. Ko je kriv za to što si slomio ruku – govorila je izbezumljena Luna.

– Zašto ne želiš da me saslušaš bre? Boli me ku*ac za ruku bre! Nećeš da me saslušaš bre! – vikao je Sloba na Lunu, unoseći joj se u lice i šutirajući sve oko sebe.

Tada su Slobu odveli kod ljekara, a Lunu je ubrzo nakon toga uhvatio napad plača i tom prilikom je pred svim ukućanima priznala da je takve agresivne scene gledala i u svom djetinjstvu. Miljan Vračević ju je upozorio da pazi šta govori ispred kamera, ali je Luna kasnije u pabu ipak Sanji Stanković priznala sve.

– Nikada nijednom muškarcu neću dozvoliti da se tako ponaša prema meni. Mrzim agresiju! Mom ocu to nikada nisam dozvolila i nikad mu nisam oprostila, a kamoli nekom muškarcu! Nikad mi te scene neće izaći iz glave. Gledala sam svoju majku tužnu i modru. Sloba me je razočarao, sve je uništio! – govorila je Luna gušeći se u suzama.

Sanja je tom prilikom Lunu tješila riječima da je sve to prošlost i da je njena majka ojačala zbog svega. Podsjetimo, mediji su naširoko pisali da je Gagi Đogani bio nasilan prema Anabeli dok su bili u braku, što je očigledno ostavilo traga na njihovoj kćerki Luni.

Srbija Danas

Back to top button