Objavljen razlog zbog kojeg je Šefika izbačena iz serije Lud zbunjen normalan

Serija Lud zbunjen normalan više se ne snima, ali je i dalje mega popularna. Prostor je nevjerovatno koliko su ljudi za ovu kultnu humorističku seriju vezani i koliko i danas žale za tim što se više ne snima.

A okolnosti polako izlaze na površinu. Tako je nedavno objavljen pravi razlog zbog kojeg je Dino Mehmeda Mujkić izbačen iz serije, a iz istog razloga, set je napustila i Šefika.

Jasna Žalica je fantastično dala život Šefiki koja je bila jedna od zaštitnih lica prve i druge sezone. Izbačena je zbog novca jer je tražila nešto bolji honorar. Iz istog razloga seriju je napustilo još nekoliko prepoznatljivih glumaca. Žalica je procijenila da je njena uloga suviše potcijenjena i da je njen honorar nedovoljno dobar zbog poniženja koja trpi u seriji.

Inače, kako su mediji nedavno pisali, životne okolnosti navele su Jasnu da promijeni način života. Ona je, kako sama kaže, do prije tri godine bila maneken nezdravog života, no danas to nije tako.

“Nažalost, sve dođe na naplatu, pa tako i taj moj hedonistički pristup životu. Sada, uz obaveznu terapiju injekcija i lijekova, ne trošim cigarete, niti mogu boraviti u zagušljivim prostorima, imam propisan režim ishrane i obavezne fizičke aktivnosti koje su u poređenju s onim šta sam mogla ranije, kao dječija igra u obdaništu. Ukratko, zdrav način života je još jedini način koji mi je preostao i upražnjavam ga, zahvalna na toj mogućnosti”.

Prisjetimo se ove sjajne glumice.

Bhdijaspora.net

Back to top button