UNOSILE SE JEDNA DRUGOJ U LICE, OBEZBJEĐENJE SMIRIVALO SITUACIJU: Kija i Jelena prvi put u OZBILJNOJ SVAĐI! (VIDEO)

Dok ostali zadrugari vrijedno ispunjavaju svoje zadatke, a koje je zadao Veliki šef, Jelena Golubović je opet započela raspravu. Naime, po prvi put napala je Kristinu Kiju Kockar kako ostavlja svoje stvari na njenom krevetu i to joj je zasmetalo.

– Stavljaš svoje stvari na moje stvari! Ajde skloni to i idi kod tvog druga Miljana. I skloni se od mene glupačo idi da te l*že malo Sloba, malo Andrija – počela je Jelena

Kija je, isprovocirana Jeleninom izjavom u trenutku željela da je napadne, ali je shvatila da je to samo još jedna Jelenina prljava igra.

– Ja ću svoje stvari da ostavljam gdje ja poželim. Ti ne možeš da mi zabraniš. Miljan je mala maca za mene, ali bolje je da se sada sklonim jer su tvoje stvari toliko prljave i odvratne… Ne mogu da vjerujem koliko smrde – odgovorila je Kija.

Iako je djelovalo da će se rasprava ubrzo završiti, Jelena je napravila totalni haos. U žučnoj raspravi pojavio se i Miljan koji je izjavio da ne može da vjeruje sa kim dijeli sobu i dao primjedbu na njenu higijenu.

– Ti ćeš mene da prozivaš jadnice jedna! Samo se pogledaj koliko si odvratna! Ti uloške ne mijenjaš po tri- četiri dana, bre! Krilca ti ispadaju po podu. Jesi li ti normalna!? Imaš 50 godina, a zoveš mamu da ti pošalje krem, idi liječi se! – sasuo je Miljan sve Jeleni u lice.

Izazvani reakcijom Jelene, prekršili su dogovor da se neće svađati do Božića, a ona je i na to imala prigovor koji je dala Miljanu i prozvala ga da ne vjeruje u Boga.

– Sram te bilo, ti ne znaš za Boga! Ja ni sa Mikijem nisam u dobrim odnosima, ali smo se dogovorili da se do Božića nećemo svađati i da ćemo pokušati da zakopamo ratne sjekire. A ti ne vjeruješ u Boga i zato to radiš, sram te bilo! – odgovarala je Jelena.

Ovo je samo još jedna u nizu rasprava koja je tek započeta, a kako će se ovo završiti i da li će Kija nastaviti ovaj rat sa Jelenom Golubović pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Pink

Back to top button