Srbijanska pjevačica među 100 najljepših žena svijeta

Srbijanska pjevačica i manekenka Marija Žeželj našla se na listi 100 najljepših žena svijeta koju je objavio Independent Critics.

Već 28 godina zaredom, Independent critiks objavljuje listu najljepših žena svijeta kako bi predstavio standarde ljepote širom svijeta.

Tim koji stoji iza ovog projekta naglašava da oni ne biraju isključivo najpoznatije selebriti ličnosti, niti se fokusiraju na seksepilna tijela. Želja im je da javnost upoznaju sa posebnim ljepoticama koje posjeduju eleganciju, gracioznost, ali i strast koja izbija iz njih. Tako se na prvom mjestu ove liste našla glumica Liza Soberano, koja je prema mišljenju žirija najljepše lice svijeta, a odmah je prati Tilan Blondo (Thylane Blondeau), francuska manekenka koju je javnost upoznala prije 10 godina kada je proglašena za najljepšu djevojčicu svijeta. U vrhu liste, treće mjesto zauzela je tajvanska pjevačica Čou Cu-Ju (Chou Tzu-yu).

Među velikim zvijezdama, poput glumica Eme Votson (Emma Watson), Margo Robi (Margot Robbie), Natali Portman (Natalie), našla se i srbijanska zvijezda, jutjuberka, pjevačica i manekenka Marija Žeželj.

Ova 18-godišnja ljepotica osvojila je 80. mjesto, a iza nje su velike zvijezde poput glumica Monike Beluči (Monica Belluci) i Kire Najtli (Keira Knightley)…

Avaz

Back to top button