Strašno: Majka brutalno pretukla svoje dijete

Protiv Suzane H. (35) iz Aranđelovca podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je sinu Filipu H. (14) nanijela više povreda po tijelu, zbog čega joj je centar za socijalni rad iz tog grada oduzeo sina i dodijelio ga hraniteljskoj porodici.

Kako piše Alo.rs., Suzana H. je prutom pretukla sina i nanijela mu povrede po tijelu, što su primijetili u školi koju četrnaestogodišnji Filip pohađa.

Prema riječima našeg izvora, ubrzo je reagovao i Centar za socijalni rad, koji je ženi oduzeo dijete.

– Žena je bukvalno pretukla sina prutom i tako mu nanijela više povreda. Dječakovo tijelo je bilo u modricama i podlivima. Ona nije poznata odranije po nasilništvu, ali je svakako slučaj brzo rasvijetljen kada je dječak otišao u školu.

On je po tijelu imao razne povrede, što je bilo nemoguće ne primijetiti. Nije poznato da li je u školi neko od njegovih nastavnika ili drugara iz razreda primijetio, ali svakako je vrlo brzo sve došlo do policije i Centra za socijalni rad. Prema riječima ljudi iz njegovog okruženja, dječak ranije nije dolazio takav u školu, tako da nije poznato šta je moglo da izazove njegovu majku da mu nanese takve povrede – ispričao je izvor blizak istrazi.

Prema riječima našeg izvora, iz njegove škole su kontaktirali sa policijom, koja je odmah reagovala.

– Protiv Suzane H. je podnijeta krivična prijava zbog nasilja u porodici, međutim, protiv nje je izrečena i privremena mjera zabrane da kontaktira i komunicira sa žrtvom, njenim sinom Filipom H. Centar za socijalni rad u Aranđelovcu je majci oduzeo sina i dodijelio ga hraniteljskoj porodici. Ne zna se kako je dječak reagovao na cijelu situaciju, da li je i sam krivio svoju majku ili se protivio „galami” koja se podigla oko povreda koje mu je nanijela. Filip, kao ni njegova majka, nije poznat po problematičnom ponašanju, uvijek je bio primjeran i dobar đak – ispričao je naš sagovornik.

(Izvor: Alo.rs)

Back to top button