Pjesmom ”Moja Mati” je rasplakao pola Balkana, a sinoć je oduševio žiri i postao prvi kandidat za pobjedu u Zvezdama Granda

Adnan Ado Bogaljević je momak koji dolazi iz Beča, ali korjene vuče iz Bosne i Hercegovine, iz Bijeljine. Javnosti je poznat po pjesmi ”Moja Mati” na koju niko nije ostao ravnodušan.

Photo Screenshot Youtube

Sinoć se sa velikim stilom pojavio po prvi put je u Zvezdama Granda i to sasvim uspješno. Izveo je pjesmu od Mileta Kitića “Pukni srce” i pjesmu Džeja “Živim život koji moram” nakon čega je dobio svih sedam glasova žirija.

Po završetku pjesme Bosanac je vikao “Bravo” a i ostali članovi žirija su tokom cijele druge pjesme bili u transu i na nogama.

Ovaj mladi i talentovani pjevač sa prebivalištem u Beču, poznat je po nekoliko objavljenih singlova ali i brojnim coverima koji su skrenuli pažnju na njegov talenat i kvalitet.

Njegova pjesma “Moja mati” rasplakala je region i cijelu dijasporu čak i one najtvrđeg srca. Emocija koju je Ado prenio kroz pjesmu, pa sve do samog teksta i produkcije će uspjeti da naježe apsolutno svakog, stoga uživajte:

Nadamo se da će Ado u narednim krugovima koji dolaze predstaviti s ovom emotivnom pjesmom i rasplakati kako žiri tako i publiku.

Autor: Mehmedović M.

Izvor : Infosvijet.net

Back to top button