Ljubavna afera u Haškom tribunalu

Lider radikala i bivši načelnik Generalštaba VJ u pritvoru bacili oko na istu ženu, koja je generala koštala samice jer ju je uhvatio za zadnjicu.

U Haškom tribunalu svojevremeno umalo nije došlo do žestokog obračuna između lidera SRS Vojislava Šešelja i generala Dragoljuba Ojdanića, a glavni krivac za to bila je zanosna frizerka!

Naime, i vođi radikala i bivšem načelniku Generalštaba Vojske Jugoslavije dopala se frizerka koja ih je sređivala, a Ojdanić je čak u jednom trenutku počeo napadno da joj se udvara, što se nije dopalo Šešelju, pa ga je prijavio čuvarima, zbog čega je general završio u samici.

Učinjeno iz ljubomore

Sve to ispričao je za Kurir pjevač Era Ojdanić, inače generalov rođak, tvrdeći da je šef SRS to učinio iz ljubomore.

”U Hagu su naši generali i političari bili nervozni jer su bili lišeni slobode, ali i seksa. E sad, i moj Dragoljub i Šešelj su face, mangupi, a tamo u Hagu je njih šišala izuzetno zgodna frizerka. Ona se svidela i Dragoljubu i Voji. Jednom prilikom mom rođaku se omakla ruka i frizerku je uhvatio za nezgodno mesto. Ona se požali Šešelju, koji ga je prijavio šefu zatvora”, priča Era.

Mjesec dana u samici

”Dragoljub je zato bio kažnjen i proveo je mesec dana u samici. Šešelj je potom predložio i da se on isključi iz njihove crkvene opštine u Tribunalu, i to navodno zbog politike, a u stvari je sve to uradio iz ljubomore”.

Izvor: Kurir

Back to top button