Drugi pišu / Al’ Dino o braku s Arduanom: Čupala me je za kosu i udarala

Foto: Instagram

Bosanskohercegovački pjevač Al’ Dino govorio je u intervjuu za srbijanski Blic o govorio je o propalom braku s novinarkom Arduanom.

Naveo je da ga je tokom braka zadesilo psihičko i fizičko nasilje.

”Jedne večeri sasvim normalno doveo sam sinove Arduani. Naš inače loš odnos je dodatno eskalirao zato što Harun nije želio ići kod majke. Nakon toga uslijedio je oštar verbalni sukob između nas dvoje, koji je ubrzo prerastao i u fizički obračun. Arduana me je čupala za kosu i udarala, doslovno mogu da upotrijebim opis koji sam pročitao u nekom tekstu o nama: “Ubila me je kao vola u kupusu””, govorio je pjevač i dodao da mu je najteže pala situacija kada su njihovi sinovi sve to gledali i vrištali od plača pokušavajući da smire roditelje.

ON ističe da nije odgojen da ikada i pomisli na to da fizički nasrne na ženu, pa se zbog toga ni u jednom trenutku, kako kažem nije branio.

“Ali, preklinjao sam Arduanu da stane, da se zaustavi i pokuša urazumiti se, ne zbog mene, već zbog naše djece. Razdire me bol što su naši sinovi prisustvovali ovom za njih svakako traumatičnom događaju”, rekao je on za Blic.

Nakon razvoda pjevaču je pripalo da plaća alimentaciju u visini 400 eura mjesečno, a djeca su pripala majci koja je inače televizijska voditeljica. Arduana je ostala bez prava na podjelu imovine jer je zajedno stečena imovina bila uknjižena na oca pjevača.

Blic/ Radiosarajevo.ba

Back to top button