Ovo nije veza koju sam ja imala: LUNA I SLOBA NA IVICI RASKIDA, ZASITILI SE?! (VIDEO)

Iako je odlučio da joj da bundu koju je dobio kao pobjednik Zadrugovizije, Sloba Radanović uspio je pred zoru da se raspravlja sa svojom djevojkom Lunom Đogani. Nakon šetnje koju su imali, njih dvoje sjeli su u pab gdje su razgovarali o svom odnosu.

– Znam da i ti isto misliš za nas da su nam malo zahladnili odnosi. Ja bih voljela da znam zbog čega je to tako. Ti izgledaš mnogo gore od mene. Ti me više ne gledaš isto. Ja vidim, imam oči. Ovo nije veza koju sam ja imala do prije neki dan. Ne znam šta se desilo – govorila je Luna.

– Kako te gledam? Gledam te zato što si tako smorena non-stop i nad*kana. Ja šta god tebi kažem, to nije ok! Luna, ti misliš da sam ja debil?! Teško mi je što imamo ovakav odnos – pričao je Sloba.

– Nisam čula da si se zasitio mene! Misliš da ti ja to ne bih rekla?! Ne znam šta je problem! Ja imam neki problem u glavi! Ako ti misliš da sam se ja ohladila, ja ona treba da slavim što ti ideš u izolaciju. Ja znam da bez tebe ne mogu da funkcionišem – nastavila je Luna.

– Meni se cijeli svijet vrti oko tebe! – odbrusio je Sloba svojoj djevojci.

E-turneja.com

Back to top button