ISTINITA PRIČA KOJA JE UZDRMALA SVIJET: 4 mladića poginula u smrskanom autu, a kada su otvorili gepek

Istinita priča protutnjala je brzinom svjetlosti internetom. Naime, priča, za koju se tvrdi da je istinita, počinje veoma potresno i smrću četvorice pijanih mladića koji su krenuli u noćni provod.

Prethodno su svratili, do kuće jednog od njih, a njegova majka, ispraćajući ih jako zabrinuta je rekla: „Draga djeco, pazite se i neka vas Bog čuva“!

Mladići su se nasmijali na ovo, a jedan od njih je nastavio da se podsmijava: „Nemamo mjesta za njega, ima nas mnogo u autu, može da ide sa nama jedino u gepeku, neka ga tamo….

Dogodila se strašna nesreća. Sva četvorica poginula su u smrskanom autu. Došli su policija, hitna pomoć, vatrogasci. Mladim ljudima nije bilo pomoći.

Ali, sve je šokiralo ono što su vidjeli u gepeku uništenog vozila. Tamo je bio karton jaja. Nijedno od njih nije bilo slomljeno…

svjetlo-dunjaluka

Pročitajte još: Preporučujem ti da ovo pročitaš, jer vrijedi svake sekunde tvoga vremena…
“Sada je 2083. godina. Ti i ja smo pokriveni velom zaborava. Odavno su nam naši najbliži prestali slati selame i dove. Oni su se zabavili o sebi i svojim voljenim. Ponekad svrati neki prolaznik i obraduje te selamom i dovom.
Tvoj nišan na kojem stoji tvoje ime i godina rođenja 1991. uveliko je oronuo i jedva da se vidi od trave i busenja. Da, i ja i ti imali smo voljene i bili smo voljeni. Cijelih 60 godina su nas voljeli. Nema ni njih više, svako se o sebi zabavio. Sada ću ti ja u kratkim crtama ispričati trenutno stanje u “mojoj kući.”…
Pošto sam bio veliki griješnik svaku noć, svako jutro u mom se mezaru meni prikazuju moje mjesto u Džehennemu i budem pržen konstantno. Redovno me tuku željeznim maljem (čekićem). O tome ću ti nekada detaljno pričati. Dok sam bio među vama jako sam volio životinje, pa evo i sada me svaki dan posjećuje jedna ogromna zmija koja me kasapi.
Umalo da zaboravim svoje prijatelje da ti spomenem crve i krtice. E kako su oni samo mene voljeli. Toliko sam im bio drag i sladak da je od mene ostalo samo repnjača. O kako sam jadan i bespomoćan, da mi je samo jedan minut na dunjaluk, samo da klanjam dva rek’ata, ali to su samo puste želje.

Daleke 2013. godine sjećam se tih mladalačkih godina….

islam-live.net

Back to top button