NAJJAČI ŠAMAR U RIJALITIJU IKADA: Jelena Krunić nasrnula na Nadeždu Biljić, IZBILA JOJ ZUB, povrijedila i trudnu Miljanu!

Nakon večerašnje nabavke došlo je do žučne rasprave između Jelene Krunić i Nadežde Biljić, koji se na kraju završio fizičkim kontaktom.

Sloba Radanović je danas tokom nabavke trebalo da Krunićki kupi musli, ali kada mu je ponestalo novca zamolio je Nadeždu da ih ona plati jer joj je ostalo novca od drugih zadrugara. Kada su se vratili u Bijelu kuću, musli je kupljen samo Lepom Mići, koji nije želio da ih podijeli sa Jelenom.

Jelena je vidno iznervirana, počela žučnu verbalnu raspravu sa Nadeždom, te je na kraju i fizički nasrnula na nju, a uletjelo je i obezbjeđenje.

A udarci su bili strahoviti. Pogotovo drugi šamar koji je možda i najjači u historiji “Zadruge”

Bane Čolak je upitao poslije svega Nadeždu da li je boli i posavjetovao ju je da izađe u dvorište i da se smiri, a ona mu je odgovorila sarkastično: Ne i ne boli me! Pola face mi je otpalo – slikovita je bila pjevačica, kojoj je ubrzo jedan zub od siline udarca i ispao. Ostaje da se vidi šta će odlučiti produkcija i da li će Krunićka biti diskvalifikovana.

e-turneja

Back to top button