KRUNIĆKA OTKRILA DETALJE AFERE ČAČAK: Spavala sa TROJICOM za 4000 dinara!

Igračica Jelena Krunić izbačena je iz Zadruge nakon što je pretukla Nadeždu Biljić, a po napuštanju rijalitija odlučila je da otkrije pikanterije o svojoj suparnici Mini Vrbaški, zbog koje ju je ostavio Nemanja Đerić Đekson.

Čim se uselila u Zadrugu, Krunićeva je otpočela vezu sa Đeksonom, međutim kada se njegova bivša djevojka Mina vratila u rijaliti, reper je ostavio Jelenu.

Mina i Jelena su tada potvrdile da se poznaju iz spoljnog svijeta, a igračica je više puta tokom rijalitija zaprijetila da će otkriti tajnu koju zna o maloljetnici, kao i da je riječ o situaciji koja se dogodila kada su zajedno bile u Čačku. Ona je sada odlučila da raskrinka Minu, a prema njenim tvrdnjama dogodila se sljedeća situacija:

– Minu sam prvi put vidjela prije godinu i po dana. Prijateljica me je vozila u Čačak kod roditelja, pa je povela i nju. Nas dvije smo htjele da ostanemo, a Mini se žurilo da se vrati u Beograd jer je trebala sa Sorajom da ide na neku žurku. Nije imala para za taksi od Čačka do Beograda, pa se kre*nula sa trojicom da bi joj dali 4000 dinara. Nije imala grupnjak sa tim mojim drugovima, nego su se ređali jedan po jedan u roku od sat i po vremena – ispričala je Jelena.

(Informer)

Back to top button