Foto/Nakon što mu je preminuo vlasnik, pas je četiri mjeseca čekao ispred bolnice u nadi da će se vratiti

Jedan je beskućnik svoju nesretnu sudbinu pokušao ublažiti na najbolji mogući način – brinuo se o psiću kojemu je vrlo brzo postao sve. Bili su jako povezani i čovjekova ga je smrt dotukla. Nakon što mu je netko zadao nekoliko uboda nožem, hitno je prevezen u bolnicu gdje su se doktori svim snagama borili za njegov život, no kraj cijele priče ipak nije bio sretan.

Pas je trčao za kolima hitne pomoći, a nakon toga je mirno sjedio ispred bolnice i strpljivo čekao svog vlasnika. Doktori kažu kako nije ni pokušao ući unutra. Njegovo je čekanje trajalo čak četiri mjeseca, a nakon toga mu je osoblje bolnice uspjelo pronaći novi dom. No najtužniji dio priče tek slijedi.

Iako je u novom domu dobio sve što je potrebno za lijep i sretan život, ovom je pesonji prijašnji vlasnik užasno nedostajao. Pobjegao je iz svog novog doma i šetao pet kilometara kako bi došao do bolnice. Njegovu je tugu putem fotografija zabilježila jedna djevojka i podijelila cijelu priču na internetu. Nadamo se da će se pesonja vrlo brzo naviknuti na svoj novi dom i nove vlasnike, prenosi Index.hr.

(TIP)

Back to top button