UNESITE OVE KODOVE U TELEFON I SAZNAJTE DA LI VAS KO PRISLUKUJE ILI PRATI !

Da li želite da otkrijete da li su svi vaši pozivi i poruke preusmereni onda ukucajte *#21# . Onda će vam se prikazati status svake informacije na ekranu. Ovu funkciju tako često koriste ljubomorni partneri ili roditelji kada pokušavaju da zaštite svoju djecu od kriminalaca.

Kod *#62# će vam poslužiti ako želite da saznate gdje se preusmjeravaju pozivi,podaci i poruke za koje vam se čini da niko ne može da dođe do vas. Velike su šanse da tada vaši govorni pozivi budu usmereni na broj vašeg mobilnog operatera.

Ovo je ##002# univerzani kod za isključivanje bilo kakvog preusmeravanja na vašem telefonu. Ovo je dobra ideja da uradite prije nego što otputujete u inostranstvo gdje koristite usluge rominga. Onda nećete imati troškove za pozive koji bi bili preusmereni dalje na vašu govornu poštu.

Ovaj bro jej veoma koristan *#06# kada želite da saznate svoj IMEI broj. Ako znate ovaj broj, onda ćete moći pronaći svoj telefon kada ga neko ukrade. Ako je uključen, njegova lokacija se direktno prenosi na mrežu operatera, pa čak i onda kada je ubačena druga kartica. Nataj način može da se pronađe vaš model vašeg telefona i sve njegove tehničke karakteristike.

(vrijemezavas.info)

Back to top button