POVRATNICA! Zorica Brunclik mijenja NJU?! Previše tenzije sa Jelenom Karleušom, rješenje JEDINO MOGUĆE

Skoro tri godine nakon što je napustila “Zvezde Granda”, Zorica Brunclik je poželela da se vrati, ali ne bilo kako. Popularna pevačica, kako “Alo” saznaje, ima plan da u popularnom šouu zameni Violetu Viki Miljković.

Brunclikova je nedavno izdala novi album, a pošto nije zadovoljna kako on prolazi na tržištu, shvatila je da su “Zvezde Granda” najpogodnije za promociju.

– Zorica i njen suprug Kemiš zaključili su da je njoj neophodno da bude prisutnija na televiziji, a iako ima sjajnu saradnju sa televizijom “Pink”, oni više ne snimaju “Pinkove zvezde”, u kojima bi ona mogla da se iskaže. Zato su došli na ideju da pokušaju da je vrate u “Zvezde Granda”, a pošto su zaključili da je Viki najslabija karika u žiriju, rešili su da zaigraju na tu kartu – otkriva sagovornik i pojašnjava:

– Svi mogu da vide koliko se Miljkovićeva ne slaže sa Jelenom Karleušom, koja joj je čak rekla da je samo dovedena tu da bi njoj bila topovsko meso. Takođe, poslednjih meseci se pisalo kako Viki više ne može da podnese Karleušine prozivke i da je tražila od Saše Popovića da je zaštiti, pa je čak rekla da u sledećoj sezoni neće učestvovati ako i Jelena bude tu. Naravno, jasno je da se Popović neće odreći Karleuše koja mu diže gledanost, tako da Zorica tu vidi svoju šansu. Svi znaju da ona nema dlaku na jeziku i da je i te kako stručna da ocenjuje kandidate, tako da bi sigurno bila odličan pandan Jeleni.

Ipak, pošto je Zorica 2015. napustila “Zvezde Granda” pred samo finale, Popović je to doživeo kao veliki neprofesionalizam i nepoštovanje, a pošto ona to zna, za svoj ne lobira direktno, nego preko zajedničkih prijatelja. Oni navodno pokušavaju da ubede Popovića da pređe preko ranijih nesuglasica sa Brunclikovom, a njihov argument glasi: kad god si to uradio, isplatilo ti se.

– Zajednički prijatelji rekli su Saši da nema razloga da sa Zoricom bude drugačije nego sa Karleušom, sa kojom godinama nije govorio sve dok je nije pozvao u žiri. On je uvek bio poslovan, pa nema razloga da to ne bude i sada. No, još ga nisu ubedili pošto on smatra da mu Brunclikova nije još neophodna, jer je gledanost velika, a Zorica ume da bude zahtevna, pa on ne bi obnavljao saradnju bez preke potrebe. Ipak, rekao je da će razmisliti i da ima još dosta vremena do naredne sezone – zaključio je sagovornik lista “Alo”.

Alo / E-turneja

Back to top button