Ovako su Nadeždina majka i Mikijev brat prokomentarisali žestoku akciju pjevačice i Đuričića!

Nakon što je tokom uskršnjeg ručka Miki Đuričić imao akciju sa zadrugarkom Nadeždom Biljić u delu imanja za koji su mislili da nema kamere, ekipa Telegrafa stupila je u kontakt sa Mikijevim bratom od strica Nešom Đuričićem i Nadeždinom majkom Slavicom Biljić.

Mikijev brat Neša nam je kroz osmeh prokomentarisao akciju koju je danas u popodnevbim časovima imao njegov brat Miki, dok Nadeždina majka nije baš bila raspoložena da priča na tu temu.

– Nema minut kako sam odgledao. Sedim u kafani i zove me drug, i kaže mi: “Jesi video šta je Miki uradio?”, ja rekoh nije se valjda pobio danas, kaže on meni: “Ne, opalio je Nadeždu” – kroz osmeh nam priča Neša i dodaje:

– Ja podržavam svog brata. Zašto da ne? Samo je kao muško hteo da se isprazni, nema tu nikakve ljubavi, da se razumemo. Ima jedna stvar koja me muči: kako je uspeo da je ubedi? (smeh). Znam ja njegove fore za muvanje riba: “ajde ovamo, ima dobar štek, nema kamera”… Ali, brate, Nadežda… Sad čujem kao folira se, ako puste snimak on će da izađe, kao sramota ga… On sad to radi da opere sebe. Ali podržavam ga, čovek je morao da se isprazni posle sedam meseci meseci (smeh) – rekao nam je Neša dok Nadeždina majka Slavica Biljić nije želela da komentariše ćerkino ponašanje u Zadruzi.

– U šetnji sam. Nemam komentar, zaista -rekla nam je Slavica.

Telegraf

Back to top button