U Sarajevu nestao Ernes Bektašević, majka očajna: ‘Zvale su me neke osobe koje tvrde da je mrtav…’

Posvađao se sa suprugom sa kojom ima troje djece i pitao me može li doći kod mene da živi, jer ne može da podnese stalne svađe, ispričala je majka Ernesa Bektaševića

Tridesetdvogodišnji Ernes Bektašević iz Sarajeva, otac troje maloljetne djece, nestao je prekjučer ujutro, kada se oko 9 sati udaljio od kuće, i od tada ga niko nije vidio.

Kako je za Faktor.ba kazala Ernesova majka Emina Kozadra, ona je s njim posljednji put razgovarala 21. aprila.

– Posvađao se sa suprugom sa kojom ima troje djece i pitao me može li doći kod mene da živi, jer ne može da podnese stalne svađe. Zvale su me neke osobe koje tvrde da je mrtav, da se predozirao… Međutim, ni u policiji ni u bolnici niko nema takvu informaciju – kaže Kozadra.

Dodaje da je u trenutku kad je otišao od kuće Ernes na sebi imao sivu duksericu sa narandžastim slovima, sivu trenerku te sive patike.

Kako je kazala, juče je policiji u Starom Gradu prijavila nestanak.

– Čula sam se sa njegovom suprugom, ona je također prijavila nestanak policiji u Vogošći. Rekli su da će pretražiti određene dijelove grada, ali nikakvih novih informacija još nemamo – kaže Ernesova majka.

Ona je apelovala na sve građane koji eventualno imaju neku informaciju da joj jave na broj mobitela 061/106-744 ili da obavijeste policiju.

(Faktor.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

Back to top button