Djevojka koja tvrdi da je trudna sa Lukasom, završila u Hitnoj: Mnogo ga se bojim

Folker Aca Lukas navodno je napravio dijete dvadesettrogodišnjoj Tanji Bogdanović. Ona za “Blic” tvrdi da joj je od stresa zbog svega što je sa pjevačem preživjela u jednom trenutku pozlilo i da je pala u nesvijest.

Dvadesettrogodišnja devojka navodi da joj se cijeli život preokrenuo kada je saznala da nosi Lukasovo dijete, te priznaje da je više puta bila u nedoumici da li da ga zadrži.

– Ovo mi je prva trudnoća, ne znam šta da radim, trenutno mi je pakao od života. Ginekolog mi je rekao da ako sada abortiram, da postoji velika šansa da kasnije muškarcu koga zavolim neću moći da rodim dete, rizik je. Hoću samo da ovo prođe, da Lukas prestane da mi preti – kaže ona.

Bogdanovićeva je zatim izjavila kako je od pretrpljenog pritiska i stresa zbog Ace Lukasa u jednom trenutku završila i u Hitnoj pomoći.

– Teško mi je, u petak sam čak kolabirala. Pala sam u nesvijest, od pritiska i katastrofe koma me je snašla. Doktori su mi rekli da moram da jedem i da se pazim, pogotovo sad kad sam u drugom stanju. Samo bih da sve prođe nekako. Baš sam bila bijesna kad mi je ponudio pare da abortiram, zato sam sve i iznijela u medije, i da bih se na neki način zaštitila. Moj cilj je da prijetnje prestanu i da ja sama na miru odlučim da li ću da zadržim bebu ili ne. Imam 23 godine, mlada sam, moram da razmislim – za “Blic” je zaključila Tanja Bogdanović.

Povodom naše priče da će ponovo postati otac, oglasio se i Aca Lukas. On je potvrdio da poznaje Tanju Bogdanović, ali zatim objašnjavao da njena priča nije istina.

– Ona je bila kod mene u stanu sa društvom. Da nosi moje dijete, ne bi se obratila medijima, ona je psihopata – rekao je Aleksandar Vuksanović za “Blic”.

Back to top button