DUGO ČUVANA TAJNA GRANDA – Evo koliko kandidata je POD UGOVOROM, a koliko zapravo RADI! ŠOK!

Još od 2004. godine Saša Popović, kao direktor “Grand” produkcije, uz pomoć članova žirija, koje u ovoj sezoni čine Dragan Stojković Bosanac, Ana Bekuta, Aca Lukas, Viki Miljković, Jelena Karleuša i Marija Šerifović, ali i glasova publike, bira desetak superfinalista koji dobijaju promociju u vidu snimanja pesme koja se zatim izvodi u nekoliko “Grandovih” emisija.

U ranijim sezonama su pobednici dobijali čak i snimanje celog albuma, ali se to promenilo u poslednjih nekoliko sezona, kada miljenik publike i žirija dobija druge materijalne nagrade.

Osim toga, “Grand” produkcija izlazi u susret čak i onima koji se ne plasiraju u finale, tako što im snimi pesmu, verujući u to da mogu da naprave “dobar posao”.

Do sada nije bio poznat broj pevača koji je ugovorom vezan za “Grand”, budući da su pojedini pevači, poput Slavice Ćukteraš, prestali da sarađuju sa ovom produkcijom nakon isteka ugovora, dok je, primera radi, Tanja Savić ostala u odličnim odnosima, iako ugovor nije produžila.

Podsetimo, neki pevači, poput Milana Stankovića, raskinuli su ugovor i mnogo pre nego što je trebalo, zbog čega je nekadašnji “plavi čuperak” neko vreme bio u medijskoj ilegali.

Tokom poslednje emitovane emisije, potegla se tema uzimanja bakšiša, što je navelo Sašu Popovića da otkrije koliko je zapravo pevača kojima su “Zvezde Granda” donele veliku korist.

– Ja nikada nijedan dinar niti evro od bakšiša nisam video ili uzeo niti znam koliko ko uzima. “Grand” je uspeo da napravi nešto od Milice Pavlović, Milice Todorović, Rade Manojlović, Aleksandre Prijović i mnogih drugih. Mi kad možemo od nekoga da napravimo nešto, mi to i uradimo. Imamo oko 130 i kandidata pod ugovorom, od čega njih 30 aktivno rade po klubovima i zarađuju.

E-turneja

Back to top button