PONIZIO SI ME: Sloba izabrao s kim će u IZOLACIJU! Luna POBIJESNILA! OVO mu nikad neće oprostiti!

Sloba Radanović je izabran za ovonedeljnog vođu u “Zadruzi”, te su se mnogi pitali koga će odabrati za omiljenu osobu, tj. onog zadrugara sa kojim će provoditi najviše vremena u izolaciji.

Dosta se spekulisalo o tome da li će izbor pasti na suprugu Kiju Kockar ili ljubavnicu Lunu Đogani, ali ih je Radanović zatekao sve ne odabravši nijednu od njih.

Naime, on je odabrao Lepog Miću ističući da sa njim ima najviše zajedničkih tema jer, kako sam kaže, “voli da priča sa njim o istoriji”, dok je kao potrčke odabrao Anu Korać i Anđela Ranković.

Kija je istakla kako razume ovaj Slobin izbor te da ga podržava, dok je Luna poručila da je mislila da će izbor pasti na Nemanju Đerića Đeksona jer je sa njim najbliži.

“Nisam mislila da ću to biti ja”, dodala je ona.

“Naravno da nije odabrao Đeksona jer je ljubomoran, a on je flertovao sa Lunom u bazenu pre neki dan”, istakla je Miljana Kulić, na šta je Đoganijeva kratko prokomentarisala:

“Ja mu nisam devojka”.

Ipak, nakon što je Kulićeva dodala da se Sloba opredelio za čoveka koji podržava Kiju, a Lunu naziva “k*rvom”, Đoganijeva je Radanoviću kratko poručila: “Ponizio si me!”.

Kurir.rs

Back to top button