Šta sam ja, ku*va koja ti je rasturila brak?! Luna i Sloba se posvađali nakon što je za omiljenog zadrugara izabrao Lepog Miću!

Slobina odluka da Lepi Mića bude ovonedeljni omiljeni zadrugar iznenadila je mnoge, a najviše je razočarala i razbesnela Lunu Đogani, koja se potom osamila, nakon čega ju je Radanović potražio.

Sloba je došao do Lune u ekonomskom dvorištu kako bi porazgovarali o onome što se dogodilo samo koji minut ranije.

– Nema veze, neću da se svađam – ponavljala je Luna na samom početku razgovora, tvrdeći kako je nije pogodila Slobina odluka.

– Ti si ta koja meni priča jedno, a radi drugo – besneo je Sloba.

– Tek sad vidim da sam ja sama ovde – izgovorila je.

– Ti si sama ovde? Je l’ ti shvataš da sam ja jedini koji te iskreno branio i brani te i dalje, i ti ne kapiraš ništa! – iznervirao se Sloba.

– Je*i ga, ima ko kapira. Ja nisam za ovu igru očigledno – komentarisala je Luna.

– Ti smatraš da sam ja tebe ponizio?

– Ne, nisi me ponizio. Samo si dozvolio da svi sad komentarišu… Ti samo tražiš neki izgovor da ti bude lakše. Slobodno, ne zanima me. Ti nemaš opravdanje ni za šta, alo! Ja mogu da radim šta hoću – rekla je Luna.

– Je l’ tebi ispiraju mozak? Nisi svesna šta izgovaraš – rekao je Sloba, a Luna je govorila kako želi da ostane sa njim u dobrim odnosima.

– Ok, tvoje mišljenje o mom izboru omiljenog? – sve više je besneo Sloba.

– Hoćeš da budeš sam u hotelu, da pričaš sa Mićom. Eto, to je to – odgovorila mu je Luna.

– Čovek ne može očima da me gleda. Ti znaš kakvo mišljenje čovek ima o meni. Ja nisam želela da se sladim tuđom nesrećom, ti to dobro znaš. Ja sam najomraženija osoba zbog toga napolju, ne ti, ja. I u kući i napolju – komentarisala je Luna Miću i dodala kako ga Sloba podržava iako je svašta izgovorio za nju.

– Šta to ja podržavam, što je rekao da si ti ku*va?! Ti si, devojko, degenerik! Ja sam ustao za tim stolom i rekao da to ne podržavam! Ti nisi ravnodušna prema meni, ti si ravnodušna ovako postala. Večeras, od svih ljudi, ti meni zameriš – vikao je Sloba.

– Ti si ta koja daje materijal svojom neprmišljenošću, a ja nikome neću dozvoliti da priča ružno za tebe – rekao je Sloba Luna.

– Šta sam ja, ku*va koja ti je rasturila brak? – odgovorila je Luna govoreći kako je Miljana ta koja će ići po kući i pričati loše o njoj.

E-turneja

Back to top button