Nives obećanje ispunila i prije finala: skinula se gola i imena reprezentativaca ispisala po sebi, ali pratitelji joj zamjeraju jednu sitnu grešku

Ne sjećamo se više je li Nives Celzijus uopće obećala da će se skinuti ako Hrvatska postane prvak svijeta ili je pak riječ o nekome drugome, ali toliko je sličnih odluka palo u zadnjih tjedan dana na društvenim mrežama, da i nije neka greška, piše Slobodna Dalmacija.

Princip je ionako isti, a sve ostalo nijanse – tko će nakon finala osvanuti u gaćicama, tko gol, a tko će pak svučen skočiti u fontanu, manje je važno, samo da se veselimo svi zajedno!

A obećanje, ako ga je bilo, je Nives ispunila već danas. Pozirala je potpuno obnažena, rukama prekrila grudi, a “donji dio” strateški crvenom vrpcom. I ne samo to, po čitavom je tijelu ispisala crvenim ružem imena naših reprezentativaca.
Rebić, Pivarić, Strinić, Mandžukić… nižu se prezimena, no jedan detalj pratitelji nisu mogli ne prokomentirati.

“Piše se Ćorluka, a ne Čorluka”, očitali su kratko lekciju putenoj Nives, no ona se na to nije obazirala.

https://www.instagram.com/p/BlN2y3ajKEF/?taken-by=nivescelsius
“Dalić na sisama!”, dobacio je netko usput, no ni to nije uznemirilo pjevačicu. Ostatak ekipe, nije valjda nužno ni napominjati, oduševljen je golišavim izdanjem, a već padaju prve oklade što će biti ako sutra uistinu postanemo prvaci, piše Slobodna Dalmacija.

Back to top button