RADA MANOJLOVIĆ HITNO NA LIJEČENJU U BOLNICI: Stanje joj sve gore, ne može više da trpi bolove!

Pjevačica Rada Manojlović mora jednom nedjeljno da posjećuje ljekara na privatnoj klinici zbog problema sa kojima se već godinama muči.

– Došla sam da liječim kičmu. Problem imam samo što sam lijena za sve u životu, pa tako i kada je zdravlje u pitanju. Taman počnem malo da se liječim, krene dobro i ja prestanem. Doktor kaže moraš da dolaziš češće, a ne jednom u šest mjeseci, a ja se opustim i sama sebi kažem dobro je ne treba više da idem i pogriješim. Rana se nikada ne izliječi dovoljno, već toliko da mogu da funkcionišem. Kod doktora ću morati češće da dolazim. Možda me on spase Švajcaraca – kaže Rada Manojlović, koja ima u planu da posjeti jednu privatnu kliniku u Švajcarskoj koja će joj riješiti zdravstvene probleme.

Prema njenim riječima, problemi joj se dešavaju već godinama.

– Trebalo bi da idem jednom nedjeljno, pa onda kada bude bolje jednom mjesečno. Da sam doktora Vladana slušala kada sam se prvi put ukočila prije tri, četiri godine, sigruno bih problem ranije riješila. Sada više to nije kičma, sada se širi i ka vratu. Provalila sam od čega su mi ti problemi. Kada putujemo i po deset sati spavam na jednu stranu, onda radi klima i dolazi do ukočenja, a kasnije bolova. Težak je naš posao – kaže ona.

S obzirom na to da je često viđamo u visokim potpeticama, te da radi najmanje tri puta nedjeljno, Rada kaže da je nekada prinuđena da se oblači drugačije nego kako je publika navikla.

– Spolja gladac, iznutra jadac. Dajem sve od sebe. Da ne radim toliko, možda bih se više kočila. Ovako se razgibavam na nastupima, pa mi proradi cirkulacija. Svi misle da je meni super. Često sam nastupala u patikama, pa kažu: „Vidi budalu, šta je ona umislila, a niko ne zna šta je problem.” Nisam ja r’n’b ili rep pjevačica, da furam taj fazon. Ljudi pomisle da glumim ludilo, jer znaju kako se oblače pjevačice koje pjevaju moju vrstu muzike – kaže Rada.

Pjevačica uprkos tome se nije riješila štikli.

– I dalje ih nosim, protiv savjeta ljekara. Ne bi bilo lijepo da sam svuda u patikama. Mislim da me publika ne bi normalno shvatila – kaže Rada.

E-turneja

Back to top button