OVA BILJKA POVEĆAVA GRUDI I ŠTITI IH OD RAKA: Silikoni vam neće pasti na pamet!

Nema potrebe da idete pod nož, ukoliko znate šta da tražite na pijaci!

Ovo je pet namirnica čijim ćete redovnim unosom povećati svoje poprsje:

DIVLJI JAM

Divlji jam je u srodstvu sa batatom, odnosno slatkim krompirom, pa ih ljudi često mešaju. Jam je, suštinski, narandžasta sorta batata, i pun je fitoestrogena, hemikalija koje imaju vrlo sličnu strukturu ženskim polnim hormonima – estrogenima, i na sličan način i deluju na telo i grudi. Od ove biljke proizvode se i kapsule.

PISKAVICA

Ako planirate da od svih predloženih namirnica konzumirate samo jednu, svakako se odlučite za piskavicu. Sve što treba da uradite jeste da je ostavite u vodi preko noći, a onda ujutro masirajte grudi vodom u kojoj je stajala piskavica.

MORAČ

Ova biljka sadrži fitoprogesteron koji pomaže tijelu da poveća proizvodnju progesterona. Pored toga, morač pomaže tijelu da proizvodi više prolaktina, koji stimuliše proizvodnju veće količine mlijeka, ali i rasta tkiva u grudima. Sjajna zamjena za morač je sladić.

LAN

Fitoestrogeni u lanu zovu se lignani, a upravo je lan biljka koja je najbogatija ovom biljnom hemikalijom. Ne samo da lan pomaže vašim grudima da porastu, već ih i štiti od ćelija kancera.

Autor:
Novi.ba

Back to top button