Žena ubila ljubavnika uz pomoć drugog ljubavnika, a zločin prikrivao njen muž

Bračni par Tanja A. (38) i Života A. (48) i ženin ljubavnik Bogić Đ. (49) uhapšeni su juče zbog sumnje da su buteljkom vina ubili Živana S. (75) iz Svilajnca

Stravično ubistvo starca iz Svilajnca dogodilo se 14. septembra u porodičnoj kući bračnog para Tanje i Živote A.

– Živan, inače poznanik Tanje i Živote, došao je u njihovu kuću u goste. Znali su se odranije, družili i viđali. Došao je kod njih kao i obično da popije kafu i popriča – kaže izvor “Blica”, koji je upoznat sa slučajem.

Prema njegovim rečima, u kući bračnog para tada su bili Tanja i njen ljubavnik Bogić Đ.

– Pod za sada neutvrđenim okolnostima, jedno od njih dvoje uzelo je bocu vina i krenulo da udara Živana po glavi. Tukli su ga dok nije izdahnuo – rekao je izvor “Blica”.

Prema njegovim riječima, nakon što je starac pretučen nasmrt, Tanja i Bogić uvili su beživotno tijelo u ćebe, a potom ga stavili u prtljažnik automobila.

– Dok su oni pokušavli da stave njegovo telo uprtljažnik, naišao je Tanjin muž. On im je pomogao da ga odvezu i ostave u dvorištu jedne vikendice nedaleko od Svilajnca – kazao je isti izvor “Blica”.

Nakon što su pokušali da sklone tragove, koji bi ukazali da su upravo oni počinili ubistvo, sve troje – Tanja, Života i Bogić odvezli su se do kuće u kojoj je Živan stanovao.

Sumnja se da je pljačka motiv ovog stravičnog ubistva, jer je Živan bio devizni penzioner i da su saučesnici u zločinu mislili da će od njega ukrasti novac.

– Sumnja se da je Živan također bio u ljubavnom odnosu sa Tanjom. Živio je sam u svojoj kući. Ljudi su ga voljeli. Ovo troje ukrali su iz njegove kuće dva bicikla – kaže naš sagovornik.

Upravo te bicikle pripadnici policije pronašli su u kući supružnika. Oni su odmah potom uhapšeni i bit će saslušani u tužilaštvu.

Meštani Svilajnca tokom jučerašnjeg dana komentarisali su u šoku šta se dogodilo. Kako pričaju, niko od njih nije mogao da pomisli kako bračni par iz njihovog sela, komšije kojima su se uvijek javljali, krije mračnu tajnu. Kako pričaju, Živana su viđali da dolazi kod njih i da se druži sa njima.

– Dolazio je on kod njih s vremena na vrijeme. Izgledalo je da su u dobrim odnosima. Šta se desilo da ubiju čovjeka, nikad nam neće biti jasno – kazali su komšije.

Kako Blic saznaje Tanja se na saslušanju u policiji branila šutnjom i ni u jednom trenutku nije htjela da otkrije šta se tog 14. septembra dešavalo u njenoj porodičnoj kući i ko je brutalno do smrti tukao starca iz Svilajnca.

Nakon hapšenja, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Jagodini, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu bit će privedeni tužiocu.
FAKTOR

Back to top button