Budite se noću u isto vrijeme? Ovo vam tijelo pokušava reći!

Naše tijelo je fascinantan mehanizam. U njemu se dok spavamo, odvijaju brojne promjene i hemijske reakcije, a mnoge od njih povezane su sa onim što tokom dana radimo. Ako se budite u isto vrijeme noću ili ne možete da zaspite, znajte da vam tijelo nešto pokušava reći!

Pronađite ispod vrijeme u koje se budite i otkrijte razlog.

Između 23 sata i 1 sat – povezano je sa žučnim mjehurom, koji razgrađuje masnoću unijetu u organizam tijekom dana. Ako se u ovo vrijeme budite, znači da premasnu i pretešku hranu konzumirate, stoga morate promijeniti prehrambene navike. Također, ovo znači i da zadržavate u sebi negativne emocije, što vas drži budnima.

Između 1 i 3 sata – jetra se u ovo vrijeme osvježava, pa ako se u ovo doba budite, vjerovatno vam je preopterećena jetra i pojačano radi. Smanjite unos alkohola i promijenite prehranu. Ovo je također povezano uz negativne emocije.

Između 3 i 5 sati – povezano je s plućima, pa ako se budite u ovo vrijeme, može značiti da su vam pluća preopterećena porokom kao što je cigareta ili zagađenim zrakom, ali i teškom hranom. Također, buđenje u ovo doba je povezano uz osjećaje poput žaljenja i tuge.

Između 5 i 7 sati – povezano je s debelim crijevom, pa može značiti da vam je dehidrirano tijelo i da mu manjka vode. Ovo doba je povezano i s emocijama poput nesigurnosti, praznine i nestrpljenja, a može značiti i da vam fali u životu ulaganja u sebe, kretanja i promjene.

Vrijemezavas.info

Back to top button