OTKRIVAMO! EVO ZAŠTO JE MANIJAK NAPAO DEVOJČICU U TRAMVAJU: Iživljavao se nad detetom zbog verenice!

Foto: Printscreen

Psiho Muškarac kog su usnimile sigurnosne kamere u prevozu kako napastvuje tinejdžerku, a sumnja se da ona nije jedina žrtva, uhapšen je nakon krađe bureka iz pekare u naselju Krnjača

Mihailo Isailović (37) iz beogradskog naselja Krnjača, koji je u tramvaju na liniji 2 napao i seksualno uznemiravao devojčicu (15), uhapšen je preksinoć, nakon što je ukrao burek u jednoj pekari na Zrenjaninskom putu.

FOTO: PRINTSREEN

Seksualni napad koji su zabeležile kamere u tramvaju dogodio se u utorak, a sumnja se da napadnuta devojčica nije jedina Isailovićeva žrtva. Snimak koji je zgrozio javnost dostavio je jednoj Fejsbuk grupi prijatelj porodice napastvovane devojčice, koja ga je potom objavila. Na snimku se moglo videti kako manijak nasrće na devojčicu, dok ostali putnici mirno sede i gledaju. Istog dana kada se snimak pojavio, manijak je uhapšen, i to posle krađe bureka.

FOTO: ESPRESO.RS

Opkolili ga

– On je ušao u pekaru i obratio se radnici koja radi noćnu smenu rečima: „Da li bi me prijavila policiji kad bih ti ukrao burek?“ Nakon toga je ušao iza pulta i otkinuo burek iz pleha, strpao ga u kesu i izašao. Ona nas je pred njim pozvala telefonom, pa smo odmah došli da joj pomognemo – pričaju vlasnici pekare Dragan V. i Zoran S.

Kako kažu, Isailović je nakon krađe prešao na drugu stranu ulice i stao kod obližnje prodavnice, gde su ga oni opkolili do dolaska policije.

– Policajci su ga odmah savladali iako je pokušavao da se otrgne. Tek kasnije su nam pokazali snimak i rekli da je to čovek koji je napao devojčicu u tramvaju. Vidi se da je reč o čoveku koji ima psihičke probleme jer je postavljao nebulozna pitanja i ponašao se čudno. Odreagovali smo kao i svako drugi, došli smo da zaštitimo našu radnicu koja ima šestoro dece – naveli su u pekari napominjući da u trenutku hapšenja Isailovića nisu znali da je on muškarac sa snimka koji su te večeri gledali na Fejsbuku.

Prodavci sa obližnje pijace rekli su da poznaju uhapšenog, kao i da je problematičan.

– Nikoga do sada nije napao, ali se ponašao veoma čudno, pričao je sam sa sobom, mlatarao rukama. Pre nekoliko dana polomio je staklo na autobuskoj stanici, a pre nego što je upao u pekaru sedeo je sat vremena ispred nje i jeo čokoladice. Veoma smo uplašeni, strah nas je od tog čoveka – rekli su prodavci.

Čudno ponašanje

Ni komšije Isailovića o njemu nisu imale reči hvale.

– Pričao je sa vrapcima, ponašao se veoma neurotično, nudio neke dolare. Na snimku iz tramvaja ga nismo prepoznali, a znamo da su psihički problemi kod njega nastupili kada ga je ostavila verenica. Radio je u jednom hipermarketu, ali je dobio otkaz – rekle su komšije, navodeći da se u poslednje vreme ugojio više od 20 kilograma.

Kako Kurir saznaje, Isailović je navodno privođen kao maloletnik, ali nikada zbog seksualnih delikata. Navodno je zbog psihičkih problema bio i na posmatranju u psihijatrijskoj bolnici.

Kurir / J. Ivić – D. Stamenković

Foto: Printscreen

Back to top button