Pucanjava i ranjavanje na plaži Drine nedaleko od mosta

Stanovnike grada Zvornika danas je uznemirila pucnjava koja se čula oko 13 sati kada se desilo ranjavanje jedanog lica, potvrdili su iz policije. Portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar je o ovom događaju naveo:
Pucanjava i ranjavanje na plaži Drine nedaleko od mosta

Lice inicijala Z.L. (1958) uhapšeno je danas u Zvorniku nakon što je ranilo D.K. na obali rijeke Drine, na gradskoj plaži u Zvorniku. Policija je dojavu o ovom događaju dobila oko 13 časova.
Policijskoj stanici u Zvorniku prijavljeno je da je jedno lice upotrebom vatrenog oružja nanijelo dvije prostrijelne rane oštećenom licu u blizini Mosta kralja Aleksandra I Karađorđevića. Počinilac ovog djela je brzom akcijom policije pronađen i nakon svega dvadesetak minuta uhvaćen i nad njim se trenutno radi kriminalistička obrada. Naveli su iz Policijske uprave Zvornik.

D.K. je, nakon ranjavanja, primljen u JZU Bolnica Zvornik, na Odjeljenje hirurgije.

– Pacijent je primljen sa ranama zadobijenim od vatrenog oružja u predjelu obje natkoljenice i najvjerovatnije mu nisu oštećeni krvni sudovi. On je zadržan na posmatranju – saopštio je hirurg Zoran Komljenović za portal Infobirac.net.

Policija radi na dokumentovanju ovog događaja. Više detalja o ovom događaju biće poznato u toku sutrašnjeg dana.

(Zvornicki.ba)

Back to top button