ALEKSANDRA I DAVID SE PREPUSTILI STRASTIMA: Subotićeva PROCVETALA, pa htela JOŠ! David je ODVEO U MRAK, ali SVE SE VIDELO! (VIDEO)

Aleksandra Subotić i David Dragojević konačno su se prepustili strastima, pa ga je atraktivna crnka zaskočila još u spavaćoj sobi, pred ostalim zadrugarima. David se nije bunio kao obično, pa su gledaoci posle 3 meseca rijalitija “Zadruga 2” imali prilike da vide malo ljubavi na delu i sa njihove strane.

Aleksandra se mazila oko njega, a onda ga tako zaskočila da je u prvi mah delovalo kao da su potpuno izgubili kontrolu. Kada je stvar počela da se zahuktava, David je predložio da se prošetaju po kiši ne bi li se “malo ljubili”. Oni su tako mislili da su zavarali trag, i pobegli od radoznalih pogleda svojih cimera, ali je oštro oko Velikog šefa sve zabeležilo.

Njih dvoje su se zaljubljeni kao prvog dana zaputili ka pabu, a onda se sakrili iza šanka. Subotićevu je obuzela potpuna strast te je pomahnitalo počela da ljubi Dragojevića. Ipak, na razočarenje mnogih, David je ipak i ovu akciju prekinuo pod izgovorom da će ostali primetiti da ih dugo nema.



Kurir.rs / Foto: Printscreen

Back to top button