TI DEBELI, BRADATI LJUDI: Jelena Karleuša nikad oštrije prokomentarisala Bubu Corellija

Jelena Karleuša nedavno je “zaratila” sa kolegom Bubom Corellijem, a sve je počelo od toga što je, kako je istakao, pjevačica njega blokirala na društvenim mrežama.

Buba je potom rekao da sa Jelenom nikada ne bi snimio pjesmu jer je “mnogo stara”, da bi potom Karleuša napisala tvit o kojem se i te kako pričalo.

– Mogla sam ja i bolnije način da uzvratim onom Bubajali ili kako se zove… Da mu zatvorim sva vrata u Srbiji jednom slikom. Ali ja sam neko ko ne udara na slabije od sebe – napisala je pjevačica tada na Tviteru.

Sada se ponovo dotakla iste teme, pa je iznijela sve što joj je na duši.

– Ne znam šta da kažem što nisam rekla. Ti debeli bradati ljudi su se istrčali ružno. Jedan od njih, ne znam koji je, izvrijeđao me je, ničim izazvano – rekla je Jelena o Bubi i njegovom saradniku Jali, prenosi “Telegraf”, pa dodala:

– Evo ja ću opet ispasti šmekerka, kao što sam ispala u odgovoru na uvrede, i reći ću: “sarađivala bih sa njima, zašto da ne?”, ali kad se jedan od njih debeli, bradati izvini i kada kaže da nije bio pri sebi i da je bio pod uticajem nekih opijata, vjerovatno, kada je ispičao te gluposti. Ja ću mu oprostiti i možemo da sarađujemo.

Nema sumnje da će uskoro uslijediti i Bubin odgovor, sudeći po dosadašnjim istupanjima u javnost.

Avaz

Back to top button