Bračni par pronađen mrtav u bunaru, iza njih ostalo četverogodišnje dijete

Bračni par pronađen je bez znakova života u bunaru.
Tijela S. A. (57) i Č. A. (50) iz Trstenika prebačena su u kruševačku bolnicu, radi dalje obrade i obdukcije, nakon čega će se znati detalji nesreće.

Iza njih ostalo je četvorogodišnje dijete.

“Komšije u selu su primetile da dete plače, pa je celo klupko počelo da se odmršava, krenulo se u potragu za ljudima. Njihov auto je nađen nedaleko od bunara na potezu između dva sela, sela Stragari i Milutovac, a odmah do auta bili su njihovi opanci. U kolima je bio kupus“, navode komšije.

Supružnici su pronađeni u bunaru, licima okrenutim ka dnu, odnosno ka dole. O njima se za sada zna da nisu bili korisnici socijalne pomoći.

“Mi smo dobili poziv noćas u tri sata da se u Poljni nalazi smrznuto i nezbrinuto dete i naravno, naša dežurna služba odmah je krenula na teren”, kaže Dragojlo Minić, direktor Centra za socijalni rad u Trsteniku.

“Dete je bilo ćebencetu. Sanitetom je prebačeno na Odeljenje pedijatrije u Kruševcu. Preduzeli smo sve potrebne mere i trenutno se radi na pripremi srodničke porodice iz Bošnjana koja bi treblao da preuzme brigu o detetu”, rekao je.

Automobil je dva dana bio parkiran nedaleko od bunara. Istraga je u toku.

Face.ba

Back to top button