Juventus želi Ajdina Hasića, glavni skaut “Stare dame” recenzirao bh. dragulja

Foto: Arhiv Hasić: Na meti mnogih europskih velikana

Nogometna reprezentacija BiH U-18 u sklopu prijateljske utakmice savladala je u Medulinu Hrvatsku s 2:1. S tribina je utakmicu gledao i Juventusov glavni skaut. Po naredbi klupske uprave, u Medulin je doputovao kako bi recenzirao bh. reprezentativca Ajdina Hasića. Dinamovog donedavnog juniora i jednog od najvećih klupskih talenata na poziciji desnog krila.

Ajdin Hasić istaknuo se s dvije asistencije, a ubrzo nakon utakmice Juventusov skaut pristupio mu je kako bi ga nagovorio na potpisivanje ugovora s italijanskim klubom. Detalji, kao i konačan odgovor, trenutno su nepoznati.

Podsjetimo, Ajdin Hasić bio je jedan od najvećih Dinamovih talenata. U oktobru je, prema informacijama s Maksimira, klub ponudio igraču produljenje ugovora.

Budući da je Ajdin Hasić maloljetan, ugovor je trebao potpisati njegov otac. Da otac iz Bosne i Hercegovine ne bi trebao zbog dva potpisa putovati u Zagreb, Dinamovi čelnici poštom su mu na kućnu adresu poslali dva ugovora – prvi o raskidu aktualnog i drugi koji predstavlja novi ugovor.

Otac je, navodno, potpisao samo raskid ugovora i vratio ga na Maksimir. Spomenutim potezom Ajdin Hasić postao je slobodan igrač. Danas ga vrbuju europski velikani poput Real Madrida, Barcelone, Juventusa, Borusije Dortmund i Evertona.

Dinamo, pak, tvrdi da se porodica Hasić služi lažima i prijeti da će podignuti tužbu zbog prijevare i krivotvorenja. Porodica Hasić negira optužbe i brani se tvrdnjom kako se Ajdina tjeralo da potpiše menadžerski ugovor s ljudima bliskima Zdravku Mamiću.

Autor: Index.hr

Back to top button