OGNJEN VRANJEŠ U SUZAMA! JK objavila novu šok-fotku: Ovako pi*ka plače i moli da budem sa njim! (FOTO 18+)

Foto: EPA, Printscreen

Jelena Karleuša ne može da se smiri od kada je postala glavni akter porno afere koja je odjeknula Srbijom kao bomba. Njene eksplicitne fotografije na kojima se u provokatnivnom izdanju dopisuje i zadovoljava dok je na vezi sa Ognjenom Vranješom kruže internetom. A sada je pevačica objavila njegovu fotografiju kako plače dok je u opisu nedvosmisleni komentar.

Karleuša je ovim potezom fanovima “pojasnila” da je zapravo fudbaler Anderlehta taj koji je molio i plakao da budu zajedno.

“Ovako pi.ka plače i moli da budem sa njim”, napisala je Karleuša na svom Tviter nalogu.

FOTO: PRINTSCREEN TVITER
Podsetimo, fudbaler je odgovorio na reči pevačice Jelene Karleuše koja je nedavno istakla da su za sve krivi “zli jezici koji su još jednom izvršili atak na nju i njenu porodicu u nadi da će joj upropastiti brak” pa se obratio Kuriru pismom koje prenosimo u celosti.
“Poštovani, odmah da kažem da bih ispao džentlmen i ne bih potezao ovakve stvari da nisam izložen torturi optužbama i pretnjama mojoj porodici od strane gospođe i gospodina Karleuša. S obzirom da su spremni na sve u odbrani sebe i svoje porodice ja sam spreman da kažem i dokažem istinu koja je sledeća: Jelena i ja smo se upoznali preko Instagrama pre dve godine kada je sve i počelo. Tamo smo i brojeve razmenili i ušli u sve ovo. Za te dve godine doživeli smo i preživeli sve i svašta od zajedničkih putovanja, dolaženja kod mene u Atinu viđanja na raznim mestima, pa čak i kod nje kući, do skidanja tvitova o Krstajiću i mog komentarisanja svega toga. U svemu tome je bilo lepih i manje lepih stvari. Presveta Jelena sada izigrava jaku ženu i bitnost a preko prijatelja i poznanika moli i plače, sto je karakteristično za gospođu kad joj nešto treba, da demantujem i ne iznosim njen prljav veš. Te shodno tome da utvrdimo:
Ja nit sam fan,nit paćenik nit psihopata kako ona želi da me predstavi, pre će to biti ona, i to sam spreman da dokažem da za sve sto kažem imam dokaze. Nisam nikoga nit jurio nit prisiljavao, sve je bilo dobrovoljno uz obostrano zadovoljstvo. Prema tome gospodine Karleuša i gospođo Tošić krivce tražite među vama samima, ne kod mene. Kasno ste se setili patetike i spinovanja. Meni je jako žao svoje porodice koja je izložena svemu ovome ali ovo je jedini način da kažem istinu i time zaštitim sebe i porodicu daljih optužbi. Za početak evo samo jednog dokaza svemu sto pričam. S’ poštovanjem Ognjen Vranješ”

Kurir.rs / Foto: EPA, Printscreen

Back to top button