Brutalno ubistvo: Ljubavniku odsjekla ruke i noge, a spolni organ ispekla

Motiv ovog ubistva je, kako se sumnja, koristoljublje

Žena M. B. (33) osumnjičena je da je brutalno ubila ljubavnika P. P. (67) u svom domu u selu nedaleko od Knića u Srbiji. Žena je navodno nakon likvidacije raskomadala tijelo, isjekla i njegov spolni organ i ispekla ga u šporetu! Motiv ovog ubistva je, kako se sumnja, koristoljublje pošto je M. B. navodno godinama bila u vezi s P. P. i od njega uzimala novac.

Potrošio ušteđevinu

Prema riječima sagovornika iz istrage, policija ima i svjedoka ovog masakra, a to je beskućnik koji je kobne noći bio u domu osumnjičene.

– M. B. je skoro svake noći u svoj dom zvala ljubavnika i jednog beskućnika, s kojima je pijančila do kasno u noć. Nakon nekoliko čašica više, ona je zatražila novac od P. P., a kada joj je rekao da nema više i da je svu ušteđevinu potrošio, on je uzela nisku stolicu i nekoliko puta udarila čovjeka u grudi. Nakon obdukcije je utvrđeno da mu je od udaraca polomljeno rebro koje je probilo plućno krilo, od čega je umro na licu mjesta – kaže sagovornik iz istrage.

M. B. se sumnjiči da je nakon ubistva naredila beskućniku da ode po njenog oca, koji se nalazi u drugom selu, da bi joj pomogao da prikrije zločin, a za to vrijeme je, navodno, leš raskomadala u nekoliko dijelova.

– Sjekirom je odsjekla ruke i noge, a spolni organ isjekla nožem i ispekla ga u peći na drva. U međuvremenu se nastavila iživljavati nad lešom, o koji je gasila cigarete – dodaje sagovornik.

Tražila pomoć od oca

Kada je stigao u njen dom, otac osumnjičene bio je šokiran prizorom koji je zatekao.

– Krvi je bilo na sve strane, a nesretni čovjek je ležao na tepihu bez ekstremiteta. M. B. je preklinjala oca da joj pomogne da sakriju tijelo P. P., ali on nije htio biti saučesnik u zločinu, već je odmah pozvao policiju – navodi izvor.

Autor: Srbijadanas.com

Back to top button