Danas stiže u srbiju Šabanovo telo! Nikad tužniji rođendan Sanele Šaulić: Umesto da danas slavi sa najmilijima i svojim ocem, ona je tražila samo jedno

Danas je Sanelin rođendan, a proslavlja ga sa velikim bolom i prazninom u duši.

Šaban Šaulić, koji je život izgubio u nesreći u Nemačkoj 17. februara, neposredno pre odlaska u Nemačku, pripremao je zajedno sa suprugom Gordanom Šaulić slavlje za najstariju ćerku Sanelu Šaulić.

Naime, Sanela Šaulić rođena je 21. februara i tačno na današnji dan ona je trebalo rođendan da proslavi sa najbližima. Međutim, stravična tragedija zavila je u crno celu porodicu i današnji dan najtužniji je rođendan Sanele Šaulić.

Ćerka Sanela podarila je ocu dvoje unuka – Luku Adžića, koji se bavi fudbalom, i ćerku Unu koju ima sa sadašnjim suprugom, Zoranom Batom Mirkovićem.

Podsetimo, Sanela i Mihajlo su odmah pošto su saznali za tragediju otputovali u Nemačku, ali će im danas tek nakon obdukcije biti dozvoljeno da telo preminulog oca dovezu u Srbiju. Kako se pisalo, Sanela je molila samo da se njen otac ne sahrani na njen rođendan.

Iako cela procedura predugo traje, Šaulićima su ipak izašli u susret i dozvolili im da vide telo pre obdukcije, te su njih dvoje proveli pola sata sami u sobi gde je bilo Šabanovo telo. Prostorija je bila posebno ukrašena cvećem i svećama.

Kako se saznaje, obdukcija će biti obavljena u 10 časova i trajaće dva do tri sata, te je planiramo da se sve završi do 14 časova.

– Prema proceduri koju nalažu nemački zakoni, nakon obdukcije sva dokumenta šalju se tamošnjem tužiocu, a zatim će ih od njega zatražiti advokat porodice Šaulić. Porodica želi da se odmah nakon toga sa Šabanovim telom vrati u Srbiju, ukoliko bude moguće već istog dana. Svi se nadaju da je to izvodljivo i da će telo pevača stići danas u Srbiju, avionom, kako je ranije isplanirano – kaže izvor blizak produkcija.

Komemoracija Šabana Šaulića trebalo bi da bude održana u petak u 11 časova u Skupštini grada, a sahrana odmah nakon toga u 14:30 na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana.

U svakom slučaju, nakon obdukcije znaće se svi tačni detalji kada će porodica i prijatelji ispratiti velikana na večni počinak.

Izvor: Kurir / Srbijadanas / Foto: Printscreen

Back to top button