JADNO JE ŠTO ROBI GLEDA U ČIJEM SAM KREVETU! Oglasio se Ognjen Vranješ PRVI PUT nakon izbacivanja iz reprezentacije zbog afere sa JK! Poslao OŠTRU poruku Prosinečkom!

Foto: Kurir, Saša Pavlić Koki, Profimedia

Reprezentativac BiH kaže da bi prvi kriterijum trebalo da bude učinak na terenu i doprinos igri tima, a ne afere

Ognjen Vranješ izbačen je iz fudbalske reprezentacije BiH, navodno zbog afere s Jelenom Karleušom, a fudbaler se konačno oglasio povodom toga!

Ognjen je ekskluzivno za Kurir prokomentarisao odluku selektora Robert Prosinečkog da ga izostavi sa spiska reprezentativaca za kvalifikacije za EP.
– Jadno je da se ne gledaju učinak i doprinos reprezentaciji, već to u čijem sam krevetu bio – rekao nam je Vranješ.

Napao ga i Jahić

Čini se da su komšije samo iskoristile vanfudbalski život momka iz Banjaluke i najnoviju aferu kako bi ga odstranile iz ekipe.

Bivši reprezentativac BiH Sanel Jahić bio je prilično oštar prema Ognjenu Vranješu, posle odluke Roberta Prosinečkog da Srbina više ne zove u nacionalni tim.

– Odluka je potpuno ispravna, nema šta. Mora da postoji neki red i ne može nijedan igrač da bude iznad reprezentacije. I jedan Mesi bi bio izbačen da je sličnu stvar uradio u Argentini, a ne Vranješ. U priče o Karleuši ne ulazim, to je njegov život, neka radi šta hoće – rekao je Sanel Jahić za portal www.sportsport.ba i dodao:
– Međutim, sve ovo s tetovažom govori da o posledicama nije razmišljao. Doslovno je sam sebe isterao iz reprezentacije, takve se stvari ne tolerišu ni u klubovima. Pokazao je veliko nepoštovanje prema reprezentaciji, saigračima, svima… On je fudbaler, javna ličnost, zašto mu to treba? Uostalom, ista ova reprezentacija mu je i dala ime i prezime, jer bez nje, realno, ne bi bio nigde, igrao bi po prosečnim klubovima. A dobijao je pozive i kad je bio bez kluba.

Svi ćute osim Vedada

Sanel Jahić zamera ostalim fudbalerima BiH što ranije nisu ustali protiv Ognjena Vranješa:
– Greška je što se niko od igrača iz reprezentacije nije oglasio, izjasnio o celom slučaju… Jedini je Vedad Ibišević imao mu*a da kaže nešto.

Kurir.rs/Aleksandar Radonić Foto: Kurir,Saša Pavlić Koki,Profimedia

Back to top button